Home Cum sa-ti alegi vacanta de vara in functie de promotiile la biletele de avion si la hoteluri

Cum sa-ti alegi vacanta de vara in functie de promotiile la biletele de avion si la hoteluri

5 min read
0
0
185

Anul acesta companiile aeriene s-au intrecut in oferte promotionale pentru destinatiile europene in perioada de vara. Cum biletele de avion atarna destul de greu in bugetul de calatorie, iata cateva sugestii de vacante, intocmite urmarind atat promotiile biletelor de avion cat si pe cele de la hotelurile din orasele in care v-ati putea petrece vacanta.

Viena Pentru capitala Austriei aveti posibilitatea de a cumpara bilete dus-intors cu 30 de euro, promotie a companiei low-cost Blue Air. Beneficiati de acest tarif daca achizitionati biletele pana la 30 iunie si le puteti folosi in perioada 1 iulie-30 octombrie 2010. Pretul include taxele de aeroport, insa nu include taxa de tranzactie si cea de emitere.

In privinta cazarii, pentru sapte nopti de cazare,la hotelurile de 2 stele, pretul mediu pentru o camera dubla este in jur de 400 de euro. Adica, pentru o vacanta la Viena de o saptamana veti plati 230 de euro/ persoana.

Milano Pentru aceasta destinatie ofertle sunt de la companiile Easy Jet, cu 48 de euro biletul dus-intors, sau Alitalia, cu 46 de euro tur-retur. Ca si la oferta anterioara, promotia este valabila doar daca va cumparati biletele pana la sfarsitul lunii iunie, dar pe puteti folosi pana in toamna.

Cat despre cazare, puteti opta pentru hotelul Catalaine Madrid, unde sejurul de 7 nopti de cazare costa 337 de euro pentru 2 persoane. Adunand, o saptamana in Milano ajunge la 215 euro de persoana.

Roma Promotia la zborurile pentru Roma vine tot din partea companiilor low costa si asa cu 30 de euro puteti merge dus-intors. Atentie insa, taxele de tranzactie si emitere nu sunt incluse. Sapte nopti de cazare in Roma la hoteluri de 3 stele costa in jur de 500 de euro, dar puteti gasi si oferte mai joase ca pret, adica la 420-430 de euro camera dubla pentru toata sederea. Iata deci, excursia de sapte zile in capitala Italiei va costa 240 de euro/persoana.

Cu toate ca Madridul este mai departe decat restul oraselor prezentate mai sus, ce platim in plus pe biletele de avion, primim inapoi la cazare. Biletele, prin Easy Jet, costa 70 de euro tur-retur. Cazarea in schimb este 270-300 de euro pentru o camera dubla timp de 7 zile. Total excursie 205 euro/ persoana.

Paris, Larnaca, Malaga, Lisabona, Nisa si Salonic fac parte tot din programul de super oferta la biletele de avion ale Blue-Air, iar biletele costa 20 de euro/persoana/dus.

Cazarea va costa:

Paris 600 de euro/ camera dubla/ hotel de 3 stele/ 7 nopti. Totoal excursie= 340 de euro/persoana

Larnaca 470 de euro/ camera dubla/ hotel de 3 stele/ 7 nopti. Toal excursie= 270 de euro de persoana

Malaga 400 de euro/ camera dubla/ hotel de 3 stele/ 7 nopti. Toal excursie=240 de euro/persoana

Lisabona 400 de euro/ camera dubla/ hotel de 3 stele/ 7 nopti. Toal excursie=240 de euro/ persoana

Nisa 700 de euro/ camera dubla/ hotel de 3 stele/ 7 nopti. Toal excursie=390 de euro/ persoana

Salonic 270 de euro/ camera dubla/ hotel de 3 stele/ 7 nopti. Toal excursie= 180 de euro/ persoana

www.incont.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…