Home Breaking News Stiri interne Cum va fi vremea de 1 mai si de Sarbatorile Pascale 2013

Cum va fi vremea de 1 mai si de Sarbatorile Pascale 2013

2 min read
0
0
356

VREMEA de 1 mai şi de Paşte va fi, cel mai probail, ploioasă, potrivit unei prognoze a ANM. Apoi, meteorologii estimează că seceta va domina zona de sud-est a României în lunile iulie şi august.

totpal daily news

Asta nu înseamnă însă că trebuie să vă anulaţi de pe acum planurile pe care le aveţi pentru mini-concediul de 1 mai. ”La mare, de 1 mai, va fi mai răcoare decât în Bucureşti, deoarece Marea Neagră se încălzeşte mai greu decât solul. La munte nu se va mai putea schia, asta vă pot spune sigur. (…) Prognozele pe şase luni au o şansă de reuşită de circa 60%. Putem face prognoze mai precise pe 23 martie”, a declarat vineri, la emisiunea Gândul LIVE, Florinela Georgescu, directorul executiv al ANM.

Potrivit prognozei ANM, în luna mai, temperatura medie va fi cuprinsă între 12 şi 18 grade Celsius la nivelul întregii ţări, iar cantitatea medie de precipitaţii va fi între 20 – 60 litri/mp. La începutul lunii mai, media va varia între 15 – 20 de grade Celsius. Este posibil să fie, în mai, zile cu temperaturi de 20 de grade Celsius, dar, în acelaşi timp, şi zile cu temperaturi mai mici de 12 grade, conform ANM.

SURSA: http://www.max-media.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri interne

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Iată 3 motive pentru care ar trebui să optezi pentru îngrijiri medicale la domiciliu

Sănătatea este întotdeauna cea mai importantă, de aceea are nevoie de atenție suplimentară…