Home CUPA MALINULUI 2011

CUPA MALINULUI 2011

2 min read
0
0
397

A venit timpul sa anuntam data editiei 2011 a CUPEI MALINULUI. Asadar editia a XIIIa (numar cu noroc, suntem siguri) va avea loc sambata, 14 mai 2011, pe acelasi traseu: Releul Costila – Canionul Malinului.

Startul va fi la releul Costila (2490 m) iar sosirea 1000 m mai jos. Traseul este de dificulatate mare, incepe cu o fata abrupta si continua cu o serie de culoare inguste si, de multe ori, la aceste pericole se adauga cel al instabilitatii zapezii.
In semn de respect pentru performanta concurentilor, anul acesta toti cei care termina traseul vor primi o diploma de participare.

In premiera la CUPA MALINULUI, vor fi si premii in bani. De asemenea, toti participanti vor primi DVDul CUPA MALINULUI 2011.

Pentru ca organizatorii isi doresc sa aiba un numar cat mai mare de concurenti, perioada cu taxa redusa a fost prelungita pana in preziua concursului. Taxa de participare este 50 Ron iar in ziua concursului se adauga o supra taxa de 30 Ron. Pana pe 11 mai 2011, taxa poate fi platita si prin banca.

Sa speram ca zeii zapezii ne vor surade inca odata :)

SURSA: http://www.kronsport.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…