Home Cursa Trasnitilor 2011, editia de iarna, in Poiana Brasov

Cursa Trasnitilor 2011, editia de iarna, in Poiana Brasov

6 min read
0
0
435

Editia a 4-a de iarna a Cursei Trasnitilor – Sania Trasnita –se va desfasura in Poiana Brasov (Partia Bradu), sambata, 29 ianuarie 2011 – cel mai cool eveniment caritabil din Romania.

Banii stransi vor fi utilizati pentru proiectul “Pentru o educatie mai buna!” – un proiect organizat de Rotary Club Brasov Citadel.

Programul va incepe cu inscriere la ora 12.00 pana la ora 14.00. Echipe (personae fisize sau companii) parcheaza creatiile incredibile la “Pit Stop-ul” Cursa Trasnitilor, pe Partia Bradu ca toti vizitatorii incluzand media sa o poata vedea si admira.

De la inceput pana la sfarsit, Rotary Club Brasov Citadel va oferi contra o donatie mici, carnati, vin fiert, ceai, cafea, tuica fierta, etc.
Participanti si spectatori vor fi insositi toata ziua si de muzica buna din partea unui DJ si cateva trupe Rock.

Dupa inscriere, vino la concursul “Miss Cursa Trasnitilor”!

Acesta nu este doar un concurs obisnuit de frumusete (si baietii trasniti sunt invitati sa participe!!!). Miss Cursa Transitilor trebuie sa fie la fel de indrazneata si trasnita ca si cursa in sine. Trebuie sa puna in scena un show care sa impresioneze atat spectatorii cat si juriul.

Cei interesatii pot sa se inscrie la e-mailul: contact@redcarpet.ro

Premiile sunt: un costum de baie (Reddytobuy), un voucher in valore de 200 de RON pentru o zi de frumosetate in salonul Lalu, un voucher in valore de 200 de RON pentru o zi de frumosetate in salonul MirageHair, un photoshoot in studioul D-Sign Studio, si alte premii.

Fiind un eveniment de seara, Cursa Trasnitilor va incepe in jurul orei 18.00 cu un spectacol de deschidere de exceptie – un Laser show nemaipomenit.

Cea mai transita echipa poate castiga:

  • locul 1: 4 zile si 3 nopti in Prag, hotel si zbor inclus pentru max. 4 persoane (sponsor: Happy Tours/Ibis Hotel)
  • locul 2: un weekend in Sibiu pentru max. 4 persoane (sponsor: Ibis Hotel)
  • locul 3: un weekend in Constanta pentru max. 4 persoane (sponsor: Ibis Hotel)

Si totii participanti o sa primeasca un voucher pentru o zi inteagra la Paradisul Aquatic.

Participarea pentru sanii personale:

  • 15 RON/persoana pentru pre-inscriere pana pe 27 Ianuarie 2011
  • 30 RON/persoana in ziua cursei

Participarea pentru sanii ale companiilor:

  • 1000 RON pentru participanţii care reprezinta echipa unei companii (maxim 6 persoane) iar pentru fiecare membru în plus se va plăti 100 RON / persoană pentru pre-inscriere pana pe 27 Ianuarie 2011
  • in ziua cursei 1500 RON pentru participanţii care reprezinta echipa unei companii (maxim 6 persoane) iar pentru fiecare membru în plus se va plăti 100 RON / persoană

Bineinteles, ca de fiecare data, dupa cursa va avea loc ceremonia de acordare a premiilor castigatorilor si a diplomelor tuturor participantilor. Dar asta nu e tot! Vom continua cu cel mai mare After-Race Party din Romania.

Cu bucurie va anuntam ca, am reusit inca o data sa ducem Cursa Trasnitilor la nivel superior. Evenimentul se va derula pe aproximativ parcursul intregii zile incepand la ora 12.00 si continua pana tarziu in noapte. Dupa cursa vom avea o petrecere extraordinara ” After Race Party”, care va include un spectacol de lumini si muzica in care cei 20.000 de wati de sunet se vor face remarcati.

Dorim sa multumim nu numai sponsorilor dar si participantilor si de asemeni spectatorilor care reprezinta factorul major in a face acest eveniment mai popular si mai de succes in fiecare an”, a declarat Mihai Filipescu, presedinte al Clubului Rotary Citadel Brasov (2010-2011).

Te poti inregistra la sediul RedCarpet pe str. Maramures nr 10, Brasov sau la adresa contact@redcarpet.ro
Pentru informatii complete acceseaza http://www.cursatrasnitilor.ro

SURSA: http://www.iubescbrasovul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…