Home Breaking News Dacia Lodgy a fost filmată pe străzile din România în timpul testelor (vezi video)

Dacia Lodgy a fost filmată pe străzile din România în timpul testelor (vezi video)

2 min read
0
0
500

Oficial, nu au fost comunicate prea multe detalii despre noul monovolum. Au fost anunţate unele informaţii potrivit cărora maşina va fi disponibilă în varianta cu cinci sau şapte locuri, va respecta normele de poluare Euro 5 şi nu va beneficia de o cutie de viteze automată, chiar dacă se lucrează la o astfel de transmisie, după cum a declarat zilele trecute Directorul Comercial Thomas Dubruel.

Mult mai cunoscută la ora actuală este versiunea de competiţie Lodgy ″Glace″, pilotată de Alain Prost, Nicolas Prost şi Evens Stievenart în cadrul ultimelor etape din acest sezon competiţional de la Trofeul Andros. Până acum, echipa Dacia este în topul clasamentului general cu 738 de puncte obţinute în total.

Următoarea etapă este programată să se desfăşoare mâine, la Saint Dies des Vosges, la o altitudine de 350 de metri, în nord est-ul Franţei. Pe lângă faptul că acest circuit este la cea mai mică altitudine din cele şapte, este şi cel mai scurt cu o lungime de 600 metri. Ce se va întâmpla vom vedea, dar până una alta îţi propunem să arunci o privire la aceste filmuleţe surprinse în trafic.

SURSA: http://www.topgear.ro

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Breaking News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

La ce sa fii atenta atunci cand cumperi o haina de blana de vulpe de pe Internet: 3 lucruri care conteaza

Faptul ca poti achizitiona online haine de blana este un mare avantaj, mai ales atunci can…