Home De Dragobete: Record de pupici, în Piaţa Sfatului

De Dragobete: Record de pupici, în Piaţa Sfatului

2 min read
0
0
167

Dragostea va pluti în aer de Dragobete, la Braşov. De sărbătoarea iubirii, toţi îndrăgostiţii sunt invitaţi în Piaţa Sfatului să se sărute, să asculte cele mai frumoase melodii de dragoste şi să se căsătorească pentru 24 de ore.

De Dragobete, Braşovul va încerca să stabilească un nou record: cele mai multe cupluri care se sărută în acelaşi timp şi în acelaşi loc.

Evenimentul „Sărută-mă de Dragobete!” va avea loc pe 24 februarie, la ora 18.00. Seara dedicată dragostei începe cu un microrecital al tinerilor artişti braşoveni, laureaţi ai festivalurilor de muzică din ţară, care vor interpreta melodii din repertoriul internaţional.

Momentul sărutului este programat la ora 18.30. Îndrăgostiţii se vor săruta în lumina reflectoarelor. În plus, organizatorii promit că momentul va fi transmis live pe diverse posturi de televiziune, dar şi pe internet.

Se vor oferi premii pentru cele mai lungi si spectaculoase săruturi. Printre premiile oferite de partenerii acestui eveniment va fi si un teren de casă în apropierea Braşovului.

Seara dedicată dragostei se va încheia cu un concert extraordinar susţinut de trupa Hi-Q.

SURSA: http://www.adevarul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Este atat de bine sa stii ca la gradinite cei mici sunt ingrijiti si multumiti

Gradinite ale viitorului Este de ajuns sa vezi sali frumos amenajate in gradinite de tip T…