Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia Degustare de vinuri si tehnici de cultivare a vitei de vie, in parcul Dimitrie Ghica

Degustare de vinuri si tehnici de cultivare a vitei de vie, in parcul Dimitrie Ghica

2 min read
0
0
681

Sâmbătă, 14 iulie 2012., începând cu orele 16.00, Muzeul Rezervaţiei Naturale Bucegi din Sinaia – parcul Ghica, va găzdui o complexă manifestare cultural – muzeistică: „Ştiinţa viei – arta vinului”, organizată de către Muzeul Judeţean de Ştiinţele Naturii Prahova, în colaborare cu Centrul Cultural „Carmen Sylva” din Sinaia – Clubul seniorilor şi S.C. Domeniile Anastasia. În progam: expoziţie, prezentări, dezbatere, degustare.

La manifestare sunt aşteptaţi localnici sau turişti, toţi cei interesaţi de cultura viei şi a vinului – aspecte tehnice privind istoria şi prezentul, tehnologii tradiţionale şi moderne de cultivare a viţei de vie şi de preparare a vinului, aspecte privind motivul vinului în folclor, în literatura şi arta românească, implicaţii ale vinului în marile momente din viaţa omului, vinul ca aliment şi ca medicament etc. Pe lângă expoziţie şi prelegeri, participanţii vor fi antrenaţi într-o dezbatere amicală pe tematica viei şi vinului, de la tehnologie la consum, de la reprezentare artistică la obiceiuri personale. În încheiere, toţi participanţii vor fi invitaţi la degustarea câtova soiuri de vinuri prahovene.

SURSA: http://ph-online.ro/

TNI - Targul National Imobiliar
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…