Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Predeal 10000 de euro in burse pentru tineri! LEADERS School 5 – 11 august la Hotel Orizont

10000 de euro in burse pentru tineri! LEADERS School 5 – 11 august la Hotel Orizont

8 min read
0
0
214

Companiile din România investesc în viitorii lideri

În ciuda climatului dificil din România, companiile responsabile continuă să investească în tinerii cu potenţial de leadership, contribuind astfel semnificativ la dezvoltarea României. Şi în acest an, mai multe companii din Romania care cred în viitorul liderilor de maine vor susţine participarea a 15 bursieri valoroşi la cea de a zecea ediţie LEADERS School, prima şcoală de leadership din România care oferă o experienţă unică de transformare personală şi profesională tinerilor cu vârste intre 18 şi 25 de ani.

Romtelecom, URSUS Breweries, Hella România, Coca Cola Hellenic, BRD, MB Telecom, Lindab, Servier şi Intesa SanPaolo oferă şi în acest an 15 burse totale şi parţiale pentru viitorii lideri ai României, a caror valoare totala se ridică la peste 10000 euro. Multe din aceste companii au ales să susţină dezvoltarea tinerilor încă de la primele ediţii LEADERS School, iar poveştile de succes ale celor peste 270 de absolvenţi arată randamentul ridicat pe care îl au aceste investiţii pentru România.

„Parteneriatul dintre Romtelecom şi fundaţia LEADERS a început în urmă cu trei ani. Ne-a plăcut mult proiectul, oporutunităţile pe care le oferă tinerilor şi, în plus, se potrivea foarte bine cu obiectivul Romtelecom de a încuraja performanţa şi inovaţia în rândul tinerilor. De asemenea, reprezentanţii Romtelecom au fost direct implicaţi în acest proces de formare, împărtăşindu-le din experienţa lor cursanţilor prezenţi la sesiunile organizate în cadrul proiectului. Ne bucurăm că am putut să oferim tinerilor bursieri experienţe unice şi în acelaşi timp să contribuim la educarea acestora. Suntem convinşi că rezultatele acestor programe nu vor întârzia să apară, iar aceşti tineri vor avea un cuvânt de spus în viitorul apropiat”, a declarat Cristina Popescu, Director Comunicare Romtelecom.

În contextul în care peste 50% dintre elevii de liceu nu au promovat examenul de bacalaureat, absolvenţii LEADERS School demonstrează că fac parte din viitoarele generaţii de lideri ai României. Rezultatele obţinute de aceştia certifică faptul că investiţiile în tinerii valoroşi cu potenţial de leadership aduc un beneficiu semnificativ pentru România.

Un exemplu în acest sens este Bogdan Baciu, cel mai tânăr român care a reprezentat România la ONU, la doar 18 ani. Absolvent LEADERS School 9,  Bogdan s-a implicat de-a lungul timpului în numeroase activităţi extra-curriculare, iar anul acesta a susţinut şi a promovat cu succes examenul de bacalaureat. Obiectivul lui Bogdan este să îşi construiască o carieră de succes în comunicare, aşa că va aplica la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA Bucureşti).

„După experienţa LEADERS School mă gândeam ce aş fi făcut dacă nu aş fi obţinut o bursă – aş mai fi putut participa sau nu? Un lucru e cert! Dacă nu aş fi participat la LEADERS School nu aş fi fost acelaşi om şi cu siguranţă nu aş fi fost atât de sigur cu privire la facultatea pe care vreau să o urmez! Bursa obţinută m-a ajutat să particip la LEADERS School şi mi-a schimbat astfel cursul vieţii!” a declarat Bogdan Baciu, bursier Romtelecom la LEADERS School 9

Tinerii pasionaţi de leadership cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani, care doresc o experienţă unică şi o schimbare în dezvoltarea personală sau în carieră, implicaţi în activităţi extra-curriculare şi proiecte comunicare, însă fără posibilităţi materiale, pot aplica pentru una dintre bursele LEADERS School la: http://www.leaders.ro/programe/leaders-school/burse/.

Cea de a zecea ediţie LEADERS School va avea loc în perioada 5 – 11 august la Hotel Orizont din Predeal şi va găzdui 30 de tineri selectaţi la nivel naţional care apreciază învăţarea prin intermediul exemplelor reale, ştiu să asculte şi să pună întrebări pertinente şi îşi doresc să facă parte dintr-o nouă generaţie de campioni în leadership, campioni pentru România.

Despre Fundaţia LEADERS

Fundaţia LEADERS contribuie la transformarea modernă a României prin dezvoltarea unor lideri responsabili şi a unei mentalităţi implicate către orientare şi acţiune. Programele LEADERS sunt adaptate tuturor celor care doresc să îşi dezvolte abilităţile de leadership, indiferent de vârstă sau nivelul de experienţă, sunt inovative ca metodologie şi tematică, sunt flexibile, incluzând şi module în interval de timp scurt şi sesiuni de durată mai lungă. Printre iniţiativele fundaţiei LEADERS se numără Leadership Autentic, LEADERS Education, LEADERS School şi LEADERS Academy.

SURSA: http://www.romaniapozitiva.ro

TNI - Targul National Imobiliar
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Predeal

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…