Home Derby de trap, după trei ani, la Hipodromul din Ploieşti

Derby de trap, după trei ani, la Hipodromul din Ploieşti

2 min read
0
0
254

După trei ani de pauză, ploieştenii vor putea asista, din nou, la un Derby de trap al României. Cursa tradiţională va avea loc mâine, de la ora 12.15, pe Hipodromul din Ploieşti. Atena, Roman, Zaza, Casandra, Sabian şi Nelson sunt cei şase cai care vor participa la concurs.

Clubul Sportiv Municipal va acorda câştigătorului un premiu în valoare de 900 de lei. Câştigătorul ultimului derby care a avut loc în 2007 a fost Carlos, un superb exemplar cabalin. În afara Derby-ului de trap, vor mai avea loc alte două curse importante pentru pasionaţii de hipism: criteriul cailor de doi ani şi de trei ani.

Fără pariuri

Cursele de la Hipodrom se vor ţine, deocamdată, fără pariuri, urmând ca în perioada următoare să se încheie un contract cu o casă de pariuri. Întrecerile vor avea loc în fiecare duminică, până la jumătatea lunii decembrie. Caii au vârste cuprinse între doi şi şapte ani, iar majoritatea participă pentru prima dată la astfel de curse. Ploieştenii care vin la cursele de trap beneficiază de intrare gratuită.

SURSA: http://www.adevarul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Cuvinte nerostite (proză scurtă)” de Anișoara Laura-MUSTEȚIU

Într-un torent de viteză, un BMW negru trece pe șoseaua udată de ploaie lăsând o dâră de a…