Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia Descoperă cultura şi eleganţa oraşului Sinaia

Descoperă cultura şi eleganţa oraşului Sinaia

3 min read
0
0
270

În fiecare week-end, alături de Asociaţia Redescoperă Sinaia, poţi lua parte la activităţile preferate ale regilor şi reginelor României şi să descoperi poveştile unui oraş fermecător.

Plimbarea la pas, pe lângă faptul că te menţine sănătos, te aduce cu un pas mai aproape de oraşul regal al ţării şi te ajută să descoperi tainele şi istoria Sinăii. Cu siguranţă, îţi doreşti să descoperi cum a luat naştere tradiţia costumelor naţionale româneşti sau cum arată casa celui mai mare colecţionar de artă al României. De asemenea, vei descoperi arhitectura şi poveştile minunate ale caselor sinăiene, vei afla cine a adus cel mai iubit sport de iarnă, schi alpin, în România şi cum au fost fabricate primele schiuri româneşti.

Pentru a afla mai multe din tainele, poveştile şi istoria locului, Asociaţia Redescoperă Sinaia te aşteaptă să le descoperi – într-un tur organizat, la pas, al oraşului. Turul „Redescoperă Sinaia” se organizează în fiecare sâmbătă şi duminică, începând cu ora 11.00, şi te invită sa te bucuri timp de 2 ore de secretele Sinăii. Dă-ne de veste pe adresa de e-mail a asociaţiei, office@redescoperasinaia.ro,

sau la numărul de telefon 0721.621.327 şi vei descoperi partea mai putin ştiută a acestui superb orăşel. Tarifele turului sunt de 30 RON pentru adulţi şi 15 RON pentru studenţi, elevi şi pensionari. Copiii sub 7 ani pot participa la tur gratuit, iar grupurile de minim 15 persoane beneficiază de o reducere de 10%.

Turul este organizat în grupuri de minim 7 persoane şi maxim 20. în cazul în care numărul minim de participanţi nu este atins, turul va fi reprogramat.

SURSA: http://www.redescoperasinaia.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…