Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Emanoil Savin: “Îi fac nunta la Cazinoul din Sinaia” finului Lucian Bute

Emanoil Savin: “Îi fac nunta la Cazinoul din Sinaia” finului Lucian Bute

3 min read
0
0
278

Emanoil Savin, edilul oraşului Buşteni, îi va organiza viitorului său fin, pugilistul Lucian Bute (31 de ani), multiplu campion mondial al versiunii IBF la supermijlocie, o nuntă ca-n poveşti. Savin a dezvăluit pentru Libertatea peste cât timp va avea loc acest eveniment şi unde ar putea fi organizat.

Conform spuselor lui Savin, Lucian Bute, cel mai valoros pugilist român al momentului, se gândeşte să-şi întemeieze o familie imediat ce-şi va încheia cariera de sportiv de performanţă, lucru care se va întâmpla după vârsta de 34 de ani.

“Chiar zilelele trecute am vorbit cu Lucică la telefon şi mi-a spus că visul lui cel mai mare e să boxeze în SUA, iar la 34-35 de ani vrea să renunţe la boxul de performanţă şi să se aşeze la casa lui. În calitatea mea de naş, i-am promis că îi voi organiza una dintre cele mai frumoase nunţi. Merită din plin pentru cât a muncit el. Evenimentul ar putea avea loc la cazinoul din Sinaia sau la Palatul Snagov din Capitală. Dacă se va desfăşura la Sinaia, nu va fi ratată sesiunea de fotografii artistice de la Castelul Peleş. Vă spun de pe acum că va fi o nuntă în stil princiar”, a dezvăluit cu mândrie Emanoil Savin.

Emanoil Savin, primarul oraşului Buşteni, viitorul naş de cununie al pugilistului Lucian Bute, a dezvăluit ce surpriză îi pregăteşte finului său peste trei-patru ani →

Are o relaţie stabilă de câţiva ani

Lucian Bute are o relaţie stabilă de câţiva ani cu frumoasa Elena Aprozeanu, care a preferat să fie o persoană cât se poate de discretă şi să nu apară în presă. Lucian a prezentat-o, se pare, şi părinţilor săi, care s-au declarat foarte încântaţi de alegerea făcută de fiul lor.

← Aici, la cazinoul din Sinaia, s-ar putea desfăşura nunta lui Lucian Bute

SURSA: Libertatea.ro 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Valea Prahovei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

„CONCERT LA CASTEL” – Eveniment muzical în premieră la Comarnic

Pe 24 Septembrie 2021, la Comarnic se organizează un eveniment cultural în premieră, intit…