Home Breaking News Stiri Prahova Doctorii cu care Ploieștiul se mândreşte. VOTEAZA si TU!

Doctorii cu care Ploieștiul se mândreşte. VOTEAZA si TU!

4 min read
0
0
132

Spune cine este cel mai bun medic din orașul nostru!

Cunoşti un medic care este ca un înger pentru comunitate? A salvat zeci de vieţi, s-a dedicat trup şi suflet pacienţilor, este un monument de integritate şi este respectat de tot oraşul? Atunci spune-ne numele lui pe ploiesti.adevarul.ro!

Adevărul îi caută pe cei mai buni cinci medici, cei cu care Ploieștiul se mândreşte. Părerea ta contează!  Împreună cu un juriu de specialitate, îi vom desemna pe cei cinci doctori de top cu care orașul se mândreşte.

Start pentru nominalizări!

Timp de două săptămâni, începând de astăzi, 5 octombrie, lista de nominalizări este deschisă şi  aşteptăm propunerile tale pe ploiesti.adevarul.ro. Iată criteriile de care ar trebui să ţii cont atunci când propui un medic:

Reputaţie şi integritate. Ţine cont de cât de cunoscut este medicul pe plan local, însă pentru faptele sale bune bune, nu pentru scandalurile în care a fost implicat!

CV-ul doctorului. Studiile aprofundate, cursurile de specializare, cărţile publicate şi premiile obţinute pentru efortul depus ar trebui să constituie bile albe pentru doctorul nominalizat

Inovaţie şi cercetare. Dacă a participat la operaţii în premieră pentru comunitatea în care activează, dacă a avut interventii medicale cu un grad înalt de dificultate finalizate cu succes, ori a făcut proiecte prin care a reuşit să doteze spitalul cu aparatură performantă, înseamnă că merită să fie nominalizat!

Nu primeşte şpagă. Ştim că este extrem de important ca medicul nostru să respecte jurământul lui Hypocrtate şi să nu-şi condiţioneze actul medical de primirea unor bani sau cadouri. Dacă ştii astfel de medici, spune-ne şi nouă!

Votează-i pe cei mai buni!

Miercuri, 20 octombrie, Adevărul va publica lista finală cu nominalizările celor mai buni medici din Ploiești şi se va da START VOT! Timp de 14 zile vei avea posibilitatea să-i votezi pe doctorii cu care Ploieștiul se mândreşte, iar în final, vei afla poveştile câştigătorilor.

SURSA: http://www.adevarul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Prahova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Autostrada de pe Valea Prahovei este lăsată pe mâna primarilor

Autoritățile vor să apeleze la o metodă inedită pentru a construi o autostradă pe Valea Pr…