Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Cât costă să petreceţi Crăciunul şi Revelionul pe Valea Prahovei

Cât costă să petreceţi Crăciunul şi Revelionul pe Valea Prahovei

5 min read
0
0
190

Dacă intenţionaţi să petreceţi Sărbătorile de iarnă în Sinaia sau Buşteni atunci trebuie să scoateţi din buzunare mai mulţi bani ca anii trecuţi. Hotelierii şi proprietarii de pensiuni au majorat preţurile pachetelor turistice pentru Crăciun şi Revelion,însă au inclus  facilităţi precum acces gratuit la parcare, saună, sală de fitness şi locuri de joacă.

Oamenii sunt foarte atenţi la conţinutul ofertei. Criza financiară prin care trecem îi determină pe turişti să caute oferte convenabile ca preţ şi care să includă şi facilităţi la cazare” a precizat Paul Popa, reprezentant al Centrului de Informare şi Promovare Turistică. De exemplu, turiştii care vor opta pentru petrecerea Crăciunului la Hotel „Rina” din Sinaia, cotat la trei stele, cu 242 camere decorate în stil occidental, vor trebui să scoată din buzunare 549 de lei, fiecare. În tarif intră trei nopţi de cazare, mic dejun şi o cină festivă, precum şi participarea la un spectacol ocazionat de sosirea lui Moş Crăciun. Clienţii vor avea acces gratuit la parcare şi la piscină. Pentru perioada Revelionului, tarifele cresc substanţial. Doritorii vor plăti 1.500 de lei, de persoană, pentru patru nopţi de cazare, cu trei cine festive, mic dejun şi programe artistice organizate în nopţile de 31 decembrie şi 1 ianuarie. Mai iefină este cazarea la pensiuni. De exemplu, la Vila „Camelia”, din Sinaia, pachetul de Crăciun, care include patru nopti de cazare, cu mic dejun, costă 320 de lei de persoană, iar Revelionul – 750 de lei de persoană.

Vile „la cheie” pentru Revelion

Mai avantajate vor fi grupurile de turişti care caută să închirieze vile „la cheie”. Spre exemplu, Vila „Albă ca Zăpadă” din Sinaia poate fi închiriată toată pentru cinci zile, de Revelion, cu 1650 euro. Unitatea de cazare are cinci camere. Printre facilităţile oferite de proprietari la cazare sunt menţionate: internet prin cablu, parcare, grădină, acces la bucătarie, sală de mese,  living, încălzire centrală, baie proprie şi televizor.

Ceva mai ieftin ies turiştii care nu vor sa se cazeze în staţiunile montane, dar care optează pentru petrecerea nopţii din ani într-un local din zonă. Restaurantul „Cetatea Dorului” îi aşteaptă pe doritori să ciocniţi un pahar de şampanie în cadrul petrecerii organizate la cumpăna dintre ani, pentru care vor plăti doar 100 de lei, de persoană.

Şi în staţiunea Buşteni există oferte tentante pentru Crăciun şi Revelion. La „Casa Magică”- o pensiune cotată la trei margarete, preţul pachetului de Revelion, pentru o persoană, este de 600 de lei. În această sumă intră trei nopţi de cazare, toate mesele incluse cu bon valoric de 120 lei de persoană, masă festivă în noaptea trecerii dintre ani cu mâncare,băutură şi distracţie, precum şi o şedinţă de relaxare pentru adulţi în centrul SPA. Copiii au gratuitate la cazare.

SURSA: http://www.adevarul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Valea Prahovei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

„CONCERT LA CASTEL” – Eveniment muzical în premieră la Comarnic

Pe 24 Septembrie 2021, la Comarnic se organizează un eveniment cultural în premieră, intit…