Home Breaking News Stiri interne Dragos Preda, premiat la Paris pentru merite deosebite

Dragos Preda, premiat la Paris pentru merite deosebite

2 min read
0
0
488

Dragos Preda a primit Premiul de Excelenta al Forumului Multicultural pentru Dezvoltare Durabila la Paris, pe 25 septembrie. Dragos Preda, care este Vice Presedinte in Relatii Externe al Ligii Studentilor Romani din Strainatate (LSRS), a primit distinctia in cadrul unei ceremonii de amploare, care a avut loc la Palais de la Decouverte, se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Premiul primit de Dragos Preda a fost pentru rolul sau in promovarea educatiei, a valorilor responsabilitatii sociale si ale democratiei, lucru care dovedeste aprecierea la nivel international de care se bucura tinerii romani care au studiat in strainatate.

Dragos Preda este implicat in activitatea a numeroase organizatii non-guvernamentale, in calitate de: presedinte IRSCA Gifted Education, organizator al Forumului Educatiei, membru Rotary Club Bucuresti Triumph, Fondator al Clubului pentru Romania, fondator si presedinte al CRRADAE.

 

Forumul Multicultural pentru Dezvoltare Durabila de la Paris este un eveniment anual, organizat de Think Tank International Club Bucuresti, care anul acesta a ajuns la a VII-a editie, dedicata rolului educatiei si culturii in promovarea valorilor ce stau la baza dezvoltarii durabile. La eveniment au participat atat studenti, profesori, cat si diplomati, oameni de afaceri si personalităţi culturale.

“Trebuie sa recunosc faptul ca premiul de excelenta acordat de Club de Bucarest – CELIDEA, in cadrul Forumului Multicultural pentru Dezvoltare Durabila m-a luat prin surprindere. Admiram determinarea celor doi initiatori (Dna Ingrid Vaileanu si pe Dl Florin Paun) de a crea adevarate punti intre cele doua culturi, promovand valorile neamului nostru si profesionalismul romanesc”, a declarat Dragos Preda.

SURSA: http://www.stiridebine.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri interne

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum să integrezi puloverele bărbătești în ținute smart-casual pentru cele mai chic outfituri în sezonul rece

Puloverul este o piesă indispensabilă, un ‘’must-have’’ pentru garderoba bărbaților. Când …