Home Dupa meci Lucian Bute a venit la Buşteni “în zbor” … (video)

Dupa meci Lucian Bute a venit la Buşteni “în zbor” … (video)

2 min read
0
0
211

După un meci greu câştigat prin KO, campionul mondial la box, Lucian Bute, petrece şi se relaxează. Marţi dimineaţă a jucat tenis la Galaţi, apoi a luat masa în familie la Pechea, iar după-amiaza şi-a petrecut-o într-o cramă din Buşteni. Lucian Bute a avut parte de o surpriză neaşteptată. Primarul din Buşteni, Emanoil Savin, l-a invitat în staţiune şi i-a pus şi un elicopter la dispoziţie pentru a ajunge cât mai repede în oraşul în care este cetăţean de onoare.

Campionul nu a stat prea mult pe gânduri şi a acceptat imediat propunerea edilului. A ajuns în 40 de minute la Buşteni, iar aici a fost întâmpinat cu lăutari şi cu o dedicaţie specială.

Lucian Bute a declarat: „Neaşteptat, eram la Pechea, eram acasă cu familia cand m-a sunat domnul Savin si m-a invitat la Busteni. Frumos, chiar foarte frumos. Am văzut o privelişte superbă din elicopter.” Si pentru că nu mai trebuie să ţină regim, campionul a gustat din toate bucatele care îi erau pregătite într-o cramă din staţiune. Bute a servit şuncă, ceapă, roşii şi brânză, după care a încercat şi palinca de casă.

Campionul a fost tratat regeşte si a primit cadou un tablou de dimensiuni mari, pictat pe pânză cu ulei de arhitectul Marius Buruiană.

Întrebat dacă renunţă la burlăcie, campionul mondial spune că încă nu i-a cerut mâna iubitei sale.

SURSA: http://www.libertatea.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Tips&tricks: cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre hidroizolatiile pentru fundatii

Iti doresti sa-ti construiesti o casa, pentru a te bucura de confortul pe care un astfel d…