Home Dupa meci Lucian Bute a venit la Buşteni “în zbor” … (video)

Dupa meci Lucian Bute a venit la Buşteni “în zbor” … (video)

2 min read
0
0
456

După un meci greu câştigat prin KO, campionul mondial la box, Lucian Bute, petrece şi se relaxează. Marţi dimineaţă a jucat tenis la Galaţi, apoi a luat masa în familie la Pechea, iar după-amiaza şi-a petrecut-o într-o cramă din Buşteni. Lucian Bute a avut parte de o surpriză neaşteptată. Primarul din Buşteni, Emanoil Savin, l-a invitat în staţiune şi i-a pus şi un elicopter la dispoziţie pentru a ajunge cât mai repede în oraşul în care este cetăţean de onoare.

Campionul nu a stat prea mult pe gânduri şi a acceptat imediat propunerea edilului. A ajuns în 40 de minute la Buşteni, iar aici a fost întâmpinat cu lăutari şi cu o dedicaţie specială.

Lucian Bute a declarat: „Neaşteptat, eram la Pechea, eram acasă cu familia cand m-a sunat domnul Savin si m-a invitat la Busteni. Frumos, chiar foarte frumos. Am văzut o privelişte superbă din elicopter.” Si pentru că nu mai trebuie să ţină regim, campionul a gustat din toate bucatele care îi erau pregătite într-o cramă din staţiune. Bute a servit şuncă, ceapă, roşii şi brânză, după care a încercat şi palinca de casă.

Campionul a fost tratat regeşte si a primit cadou un tablou de dimensiuni mari, pictat pe pânză cu ulei de arhitectul Marius Buruiană.

Întrebat dacă renunţă la burlăcie, campionul mondial spune că încă nu i-a cerut mâna iubitei sale.

SURSA: http://www.libertatea.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…