Home Echipa care a uitat să câştige

Echipa care a uitat să câştige

4 min read
0
0
243

Aproape toţi tehnicienii din fotbal sunt de părere că mentalitatea de învingător a jucătorilor trebuie alimentată cu rezultate pozitive, pentru că „victoriile aduc victorii”.

Ei bine, fotbaliştii de la Petrolistul Kaproni Boldeşti au vrut, parcă, să demonstreze că această ipoteză este valabilă şi în sens invers.

Poimâine, 5 iunie, se împlinesc exact trei luni calendaristice de când formaţia din Boldeşti nu a mai câştigat niciun meci, pe teren , în Liga a III-a de fotbal, eşalonul în care evoluează.

Ultimul succes al prahovenilor a fost obţinut în etapa a 19-a, pe 5 martie, în deplasare cu CSM Târgovişte, 2-1.

De atunci şi până astăzi, singurele victorii au fost cele cu AFC Filipeştii de Pădure, Petrolul Teleajen şi CF Predeal, toate acestea fiind realizate la masa verde, adversarii retrăgându-se sau fiind excluşi din competiţie.

„Mi-a şi ruşine să mai dau ochii cu patronul. Aşa ceva nu se poate! Este şi vina mea, e normal, dar parcă suntem blestemaţi! Avem ocazii cu nemiluita şi adversarii ne dau goluri la singurele şuturi pe cadrul porţii noastre. Este vorba despre un blocaj mental, despre o superficialitate condamnabilă în faţa porţii, pentru că jucăm bine în câmp, avem ocazii. Sincer vă spun, eu nu am mai păţit niciodată aşa ceva, nici măcar atunci când eram jucător! Este incredibil!”, ne-a declarat Marian Ilie, antrenorul Petrolistului.

Faptul că formaţia din Boldeşti, aflată tot timpul pe locurile fruntaşe, nu are un obiectiv de clasament în acest sezon, poate fi invocat şi el ca o explicaţie pentru comportarea lipsită de eficienţă a fotbaliştilor de la Petrolistul Kaproni.

Una peste alta, s-au adunat deja 13 etape de când gruparea antrenată de Marian Ilie nu a mai obţinut niciun succes pe teren, în Liga a III-a, acesta fiind, de departe, cel mai slab bilanţ al echipei din Boldeşti de când echipa a promovat în acest eşalon valoric.

Seria „neagră” nu va putea fi oprită nici în etapa programată mâine, pentru că Petrolistul urma să joace cu Victoria Adunaţii Copăceni, aceasta fiind o altă grupare care a abandonat competiţia, astfel încât, pentru a-şi spăla ruşinea rezultatelor nefaste, gruparea din Boldeşti va trebui să aştepte ultima etapă, atunci când prahovenii vor juca pe terenul bucureştenilor de la Comprest GIM.

SURSA: http://www.prahovasport.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Cuvinte nerostite (proză scurtă)” de Anișoara Laura-MUSTEȚIU

Într-un torent de viteză, un BMW negru trece pe șoseaua udată de ploaie lăsând o dâră de a…