Home Electrocarbon vrea 6 milioane euro pentru a construi o hidrocentrală pe râul Doftana

Electrocarbon vrea 6 milioane euro pentru a construi o hidrocentrală pe râul Doftana

1 min read
0
0
343

Electrocarbon Slatina (ELNG) vrea sa imprumute pana la 6 milioane de euro pentru a finanta lucrarile de constructie a unei hidrocentrale pe raul Doftana (judetul Prahova), se arata intr-un comunicat al companiei transmis joi Bursei de Valori Bucuresti (BVB).
Conducerea companiei va cere la 18 aprilie aprobarea AGA pentru contractarea creditului, precum si pentru semnarea unui contract cu Administratia Fondului de Mediu in vederea obtinerii unor fonduri nerambursabile in valoare de 19,2 milioane de lei (4,6 milioane de euro) necesare constructiei hidrocentralei.
Totodata, compania propune actionarilor extinderea pana la 30 iunie 2012 a doua credite de tip overdraft in valoare de 2,8 milioane de euro, respectiv trei milioane de dolari.
Electrocarbon are ca obiect de activitate productia de electrozi industriali si este controlata de Laurentiu Vasile Dascalu, care prin firma Vivaio Campina detine 50,8% din actiuni.
Firmele Metaleuroest din Campina si Ekomin Titu au 21,3%, respectiv 20,5% din titlurile Electrocarbon.
Cele mai recente tranzactii cu actiunile companiei au fost derulate la BVB luni, la pretul de 2,9 de lei pe unitate, in scadere cu 3,01%, cotatie la care capitalizarea Electrocarbon este de 52 milioane de lei.

SURSA: http://www.stiriprahova.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Ce faci cand pleci la drum cu copilul? 3 sfaturi pentru o calatorie sigura si placuta

A pleca intr-o calatorie cu un copil reprezinta atat o placere extrem de mare, cat si o re…