Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia Elevii din 8 colegii si licee din judetele Prahova si Brasov au participat la “Ziua Olimpismului”

Elevii din 8 colegii si licee din judetele Prahova si Brasov au participat la “Ziua Olimpismului”

1 min read
0
0
194

O competitive sportiva ajunsa la ce-a de-a 20-a editie si care se desfasoara anual la Sinaia. Sute de sportivii au sosit in curtea Colegiului Mihail Cantacuzino pentru a participa la probele sportive care s-au desfasurat de-a lungul intregii zile. Organizata de Colegiul Mihail Cantacuzino din Sinaia, Inspectoratul Scolar Prahova si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, competitia a avut ca invitati profesori, sportivi, dar si autoritati locale si judetene. Printre invitatii de onoare s-a aflat si marea gimnasta Corina Ungureanu care a tinut sa adreseze cateva cuvinte tinerilor sportivi.

Dupa primirea invitatilor si sedinta tehnica, sportivii s-au intrecut in competitii de atletism, tenis de masa, volei, fotbal, baschet si sah. Sportivii s-au luptat cu indarjire pentru locurile fruntase insa cel mai important lucru a fost fair-play-ul de care au dat dovada. Iar pentru ca sportul in general inseamna sanatate si dezvoltare armonioasa manifestarile de acest gen vor continua pe terenurile din curtea Colegiului “Mihail Cantacuzino” din Sinaia pe tot parcursul verii.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…