Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Timp de trei zile statiunea Busteni este gazda primei editii a Festivalului de Literatura pentru Copii si Tineret “Cezar Petrescu”

Timp de trei zile statiunea Busteni este gazda primei editii a Festivalului de Literatura pentru Copii si Tineret “Cezar Petrescu”

1 min read
0
0
310

In deschiderea care a avut loc la Centrul Cultural “Aurel Stroe” scriitorii consacrati s-au intalnit cu profesorii de limba si literatura romana, edilii statiunii dar si alti oameni de cultura din zona si impreuna au asistat la un scurt concert de muzica si dans. In cadrul acestei editii a festivalului va avea loc si un concurs literar care se adreseaza tuturor elevilor de pe Valea Prahovei. Impartiti pe doua categorii de varsta, tinerii scriitori au posibilitatea de a-si demonstra din plin talentul.

Castigatorii celor doua categorii de varsta vor primii premiile “Mircea Sântimbreanu”, respectiv “Cezar Petrescu”, facand astfel primul pas catre recunoasterea talentului literar. Mai mult, acestia vor fi promovati din plin in revistele de specialitate.

Concursurile se vor desfasura vineri, incepand cu orele 9.00, in salile Casei Memoriale “Cezar Petrescu” din Busteni. Pe parcursul celor 3 zile ale festivalului vor mai avea loc si lansari de carte pentru copii si tineret, expuneri ale scriitorilor consacrati dar si vizite la cele mai importante obiective culturale din zona.

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…