Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Elevii şcolilor de pe Valea Superioară a Prahovei au primit cu bucurie programul ”Şcoala Altfel”

Elevii şcolilor de pe Valea Superioară a Prahovei au primit cu bucurie programul ”Şcoala Altfel”

2 min read
0
0
374

La Sinaia, a început campania de plantare a brazilor de iarnă, iar silvicultorii au primit o mână de ajutor din partea elevilor.

Tinerii au sădit 400 de puieţi în pepiniera Ocolului Sivic Sinaia. La Buşteni programul a debutat cu multă distracţie. Elevii şcolilor din localitate au avut ocazia să trăiască senzaţiile tari create de coborârea pe tiroliană.

Programul Şcoala Altfel se va încheia la sfârşitul acestei săptămâni, când pentru elevi va începe vacanţa de primăvară.

Într-o zi călduroasă, copiii au putut desfăşura în voie activităţi în cadrul săptămânii „Şcoala altfel”. La Valea Doftanei, cei mai mici au plecat în drumeţii, în timp ce părinţii lor au avut o întâlnire cu învăţătoarea, pentru a înţelege nevoia de a ţine legătura cu şcoala. Nici sportul minţii nu a fost uitat. Şahul a pus faţă-n faţă unii elevi, în vreme ce alţii au preferat să stea în bucătărie.

Feluri de mâncare dintre cele mai bune dar şi deserturi cu aspect deosebit au fost expuse într-o sală, aşteptând să fie gustate. Nu putea să lipsească de pe masa cu bunătăţi prăjitura „Şcoala altfel”…

Săptămâna altfel e o bucurie, o vacanţă educativă… În curtea şcolii a fost pus în valoarea sportul. Badminton, role sau fotbal, elevii au putut participa la competiţii, după preferinţe. La școala din Valea Doftanei, această săptămână se va încheia cu „Ziua prieteniei”.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Valea Prahovei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…