Home Emanoil Savin, primarul Buşteniului, sus pe ring, lângă Lucian Bute

Emanoil Savin, primarul Buşteniului, sus pe ring, lângă Lucian Bute

2 min read
0
0
277

Primarul Buşteniului, Emanoil Savin, a demonstrat sâmbătă seara cum se culeg roadele unei campanii constante de asociere a imaginii personale cu celebrităţile României.
De mai bine de 3 ani, Emanoil Savin cadoriseşte, cu titluri de Cetăţean de Onoare şi cu terenuri, celebrităţile României, în special sportive, dar nu numai: Adrian Mutu, Ilie Năstase, Alina Dumitru, Leonard Doroftei, Adrian Diaconu, Angela Gheorghiu şi, evident, Lucian Bute, sunt doar câteva astfel de persoane. Cu boxerii, în special, Savin ţine legătura cât poate de strâns, iar când aceştia ies în lumina reflectoarelor, Savin are grijă să fie şi el acolo. A demonstrat-o sâmbătă, când a ajuns în ring, imediat după victoria lui Bute, alături de câţiva oficiali ai galei de la Romexpo, iar pentru cei care l-au recunoscut, transferul de respectabilitate de la Bute la el a fost, cu siguranţă, semnificativ.
Mai puţin subtilă decât Savin, Elena Udrea nu s-a putut bucura de aceleaşi efecte, deşi era şi ea în sală. Când Bute s-a îndreptat spre locul în care se afla ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, spunând: “Vreau să vă mulţumesc, doamnă ministru”, publicul a început să huiduie.

SURSA: http://ph-online.ro\

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Iată 3 motive pentru care ar trebui să optezi pentru îngrijiri medicale la domiciliu

Sănătatea este întotdeauna cea mai importantă, de aceea are nevoie de atenție suplimentară…