Home Eroii comunitatii (VIDEO)

Eroii comunitatii (VIDEO)

2 min read
0
0
193

Eroii comunitatii sunt doi angajati ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Tara Barsei. Ei au primit aceasta distinctie in urma faptelor de eroism si a misiunilor de salvare la care au participat in cadrul inspectoratului.

httpv://www.youtube.com/watch?v=mPRVqjZHrOE

Plutonierul Ilie Serban Gheorghe are 28 de ani si este paramedic pe SMURD. Anul trecut a participat la peste 600 de interventii de salvare. Faptele sale nu au trecut neobservate de superiorii sai, care il descriu ca pe un paramedic exceptional, care isi face meseria cu cea mai mare daruire. Reprezentantii ATOP l-au onorat pe tanaru cu titlul de erou al comunitatii.

Plutonierul Constantin Gheorghe lucreaza de 5 ani in cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Tara Barsei. La numai 25 de ani, acesta a participat la multiple interventii de descarcerare si stingere de incendii. Tanarul si-a riscat viata in mai multe interventii, iar pentru actele sale de curaj a fost desemnat si el erou al comunitatii. Anul acesta, au mai primit titlul de eroi ai comunitatii, 3 angajati ai Inspectoratului de politie Brasov si 2 angajati ai Inspectoratului judetean de jandarmi.

Mihaela Dragoi

SURSA: http://www.brasov2u.ro

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Litanii” – noul volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, Editura Rawex Coms – Bucureşti, 2020

        A apărut un nou volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, intitulat “Litan…