Home Breaking News Stiri Exclusive EUROPAfest 2016 lanseaza al doilea eveniment Bucharest International Jazz Competition 14 – 21 mai 2016

EUROPAfest 2016 lanseaza al doilea eveniment Bucharest International Jazz Competition 14 – 21 mai 2016

3 min read
0
0
405

EUROPAfest lanseaza editia nr. 10 a Bucharest International Jazz Competition, unul dintre evenimentele de jazz cele mai apreciate, deopotriva de public si specialisti, cotat de BBC intre primele 3 concursuri de jazz din Europa.

PosterBIJC_2016

Perioada de aplicatii e deschisa pana pe 10 februarie 2016. Valoarea totala a premiilor se ridica la 7.000 Euro. Trupele si artistii interesati gasesc regulamentul si conditiile de inscriere pe site-ul jmEvents si www.jazzcompetition.ro.

Intre 14-21 mai 2016 jazz-ul domina scena capitalei in cadrul Bucharest International Jazz Competition. Concursul, organizat de jmEvents, se desfasoara sub umbrela Festivalului International EUROPAfest 2016, un festival sinonim cu performanta, profesionalism si eleganta. Concursul promite si pentru editia aceasta intalniri de neuitat, emotie, concerte energice, public extaziat, atmosfera, inovatie imbinand concertele cu jam sessions, workhopuri si master-classes de jazz.

Bucharest International Jazz Competition este o adevarata explozie de culoare si energie. Totul se petrece spontan, bazandu-se pe talent, inspiratie si improvizatie. De-a lungul celor 10 editii, acesta a capatat reputatia de cel mai puternic concurs international de jazz din regiune, prezentand proiecte bine definite, cu viziune, cu teme inedite, din marile centre de jazz ale lumii.

Din SUA si pana in Asia cei mai buni jazz-isti ai noii generatii vor sosi la Bucuresti pentru concerte spectaculoase. Cu un construct atractiv, evenimentul are priza la public: exista emotii, mize mari, competitie, entuziasm si multe aplauze din partea spectatorilor. Castigatorul este desemnat de un juriu format din artisti si profesori, personalitati ale lumii de jazz internationale.

Editia 2016 a fost lansata. Sub sloganul „100% jazz and more” evenimentul promite seri pline de creativitate si libertate de expresie, atat pentru iubitorii genului, cat si pentru cei care doresc sa-i descopere savoarea.

 

Informatii suplimentare:
jmEvents
0720.31.61.62
office@jmEvents.ro
www.jmEvents.ro
Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum au evoluat modalitățile de încălzire a locuinței. Avantajele aduse de inovațiile tehnologice

Viața pe care o trăim noi este una destul de simplă și confortabilă, raportată la alte per…