Home Eurovision 2011 – Videoclipul piesei “Change” a trupei Hotel FM, filmat la Castelul Bran şi Bâlea Lac

Eurovision 2011 – Videoclipul piesei “Change” a trupei Hotel FM, filmat la Castelul Bran şi Bâlea Lac

4 min read
0
0
236

TVR a finalizat în aceste zile videoclipul melodiei “Change”, care reprezintă România la concursul Eurovision 2011 din Germania.

Videoclipul piesei “Change” va putea fi urmărit în premieră pe www.tvr.ro/eurovisionromania din 12 martie, după care va începe difuzarea lui pe posturile TVR.

Acest videoclip va fi predat, începând de luni, tuturor televiziunilor participante la concursul Eurovision din acest an şi va fi trimis apoi către jurnalişti, fani, radiodifuzori şi site-uri internaţionale specializate pe Eurovision.

Clipul “Change” este o producţie TVR cu sprijinul Schneider Production. Producător este Elena Ştirbescu, regia îi aparţine lui Dan Manoliu, iar montajul este semnat de Cristian Grosu.

Videoclipul a fost filmat la jumătatea lunii februarie 2011 în câteva dintre cele mai frumoase destinaţii turistice româneşti: Castelul Bran, hotelul şi biserica de gheaţă de la Bâlea Lac, Salina Turda, zona Bran – Moeciu. Echipa a dorit să filmeze şi la Babele, însă telecabina nu a funcţionat în acea perioadă din cauza vântului puternic şi a vremii nefavorabile. De altfel, vremea a dat emoţii echipei în toate cele patru zile de filmare, mai ales la Bâlea unde exista riscul ca aceasta să rămână blocată pe munte din cauza viscolului.

În ciuda gerului din cele patru zile de filmare, întreaga echipă s-a bucurat de căldură şi ospitalitate din partea gazdelor, indiferent de locaţie, potrivit Televiziunii Publice. Astfel, conducerea Primăriei Turda a ajutat echipa cu cazarea şi filmarea la Salina Turda şi a adus circa 150 de adolescenţi care apar în videoclip.

Concursul Eurovision va avea loc la Düsseldorf pe 10, 12 şi 14 mai. Pentru marele premiu al concursului se vor lupta artişti din 38 de ţări.

Trupa Hotel FM, care a câştigat selecţia naţională a competiţiei, va concura în a doua jumătate a celei de-a doua semifinale, alături de artişti din Belarus, Bulgaria, Danemarca, Estonia, Macedonia, Irlanda, Israel, Letonia şi Slovenia.

Trupa Hotel FM – formată din David Bryan (voce), Gabriel Băruţa (pian & backing vocals) şi Alex Szus (tobe) – a obţinut, în urma finalei naţionale, un total de 22 de puncte – 12 de la juriu şi 10 de la public.

Ediţia de anul acesta a concursului Eurovision se va desfăşura în Germania, după ce Lena a câştigat competiţia de anul trecut, cu piesa “Satellite”. În 2010, Paula Seling şi Ovi, reprezentanţii României la Eurovision, s-au clasat pe locul al treilea în celebrul concurs.

Madalina Cerban, madalina.cerban@mediafax.ro

SURSA: http://www.gandul.info

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Tips&tricks: cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre hidroizolatiile pentru fundatii

Iti doresti sa-ti construiesti o casa, pentru a te bucura de confortul pe care un astfel d…