Home Expozitie foto ISEE-shooting science in magazinul Star

Expozitie foto ISEE-shooting science in magazinul Star

2 min read
0
0
215

Data: 3 octombrie – 10 decembrie

Loc de desfasurare: Magazinul Star

Organizatori: ISEE- shooting science

Pret: participare gratuita

Dupa ce au trecut peste sapte mari si sapte sedinte foto cu model, cursantii de la ISEE au ajuns pe taramul fermecat al fotografiei. Mai au multa magie de invatat, insa au fost niste invatacei peste masura de buni. S-au catarat pe vrejuri de cabluri, au amestecat in potiuni diafragme si timpi de expunere, s-au luptat cu un soare cam stralucitor si cu umbre
puternice.

Acum, la final, stiinta fotografiei mai are putin si va ajunge la degetul lor mic, astfel ca au capatat incredere in ei si in aparatul lor. Demonstratiile publice se vor petrece pe scarile magazinului STAR, incepand de la ora 13 , in cadrul expozitiei fotografice ISEE.

Vor fi prezenti la eveniment un Domn Patrat cam chefliu, dar genial, Doctorul care a facut cursul ISEE posibil si alti cativa invitatii care au acelasi lucru in comun: vanatoarea de fotografii magice.

ISEE- shooting science ofera celor pasionati de fotografie ocazia de a gusta din profesionalismul acestui hobby, dandu-le tot ce e necesar pentru shooting-uri, de la locatii, modele, make-up, pana la aparatura foto si suport teoretic si pe concept.

SURSA: http://www.iubescbrasovul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Cuvinte nerostite (proză scurtă)” de Anișoara Laura-MUSTEȚIU

Într-un torent de viteză, un BMW negru trece pe șoseaua udată de ploaie lăsând o dâră de a…