Home Expoziţie în scara blocului

Expoziţie în scara blocului

3 min read
0
0
222

Pentru a aduce o pată de culoare peste zugrăvelile simple sau vechi de pe vremea comunismului, mai mulţi tineri au organizat o expoziţie de fotografii chiar într-o scară de bloc.

Braşovenii care stau în blocul de pe Bulevardul Gării la numărul 3 vor avea, începând de astăzi, fotografii pe pereţii din holuri. Ideea aparţine Asociaţiei Colors şi este un proiect care se desfăşoară atât în Braşov, cât şi în Sibiu. „Expoziţia face parte dintr-un proiect mai mare, intitulat “Colorează-ţi comunitatea”, iar în cadrul acestuia Asociaţia Colors a selectat doua echipe de bloggeri şi lucrători în ONG-urile locale, cu scopul de a lucra împreună pentru a scoate la iveală culorile şi lucrurile pozitive din oraş”, a spus Claudia Popa, preşedintele Asociaţiei Colors.
Colorează-ţi comunitatea. Voluntarii şi participanţii la proiect s-au apucat deja de lucru, iar munca este realizată cu dibăcie. „Este o idee foarte bună, dacă vă uitaţi în această scară culorile de pe pereţi sunt comuniste, vorbim de gri şi alb. Iar locatarii ar putea să-şi înveselească ziua dacă privesc aceste fotografii dimineaţa”, ne-a declarat Adrian Hegeduş, participant la proiect.  Fotografiile conţin obiective turistice din centrul vechi al Braşovului.
Încântaţi de idee. Impresionaţi de schimbarea look-ului din scară, oamenii spun că vor avea şi ei o contribuţie, şi că în curând pozele din colecţiile personale vor putea fi admirate de vecini. Următoarea expoziţie de fotografie va avea loc la o ghenă de gunoi din Sibiu. Pozele de la Braşov au fost făcute de tineri sibieni, iar cele care vor fi expuse la Sibiu, de braşoveni. Cei interesaţi de evenimentul de la Braşov trebuie să ştie că vernisajul expoziţiei din scara blocului va avea loc joi, 16 septembrie de la ora 17.30 la adresa Bulevardul Gării nr.3, bloc 3, scara F.

SURSA: http://www.brasovultau.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…