Home Breaking News Stiri Exclusive FĂ-ȚI AUZITĂ VOCEA : Sprijina campania “Imobiliarele sunt bune”

FĂ-ȚI AUZITĂ VOCEA : Sprijina campania “Imobiliarele sunt bune”

10 min read
0
0
451

Anul acesta 12 lideri importanti din segmentul imobiliar romanesc, au lansat campania “Imobiliarele sunt bune” care va ajuta la stabilirea unei baze pentru imbunatatirea lucrurilor, o campanie de responsabilizare socio-profesionala pentru sectorul imobiliar romanesc. 

Ce inseamna imobiliarele pentru TINE?

Cand spui ca vrei ca lucrurile sa se imbunatateasca, chiar crezi asta?

Incepand de astazi, TU poti decide.

Tu POTI sa schimbi lucrurile in bine. 

IMOBILIARELE: 

  • fac parte din viata tuturor
  • misca economia Romaniei
  • asigura zeci de mii de locuri de munca
  • sunt parte din prezentul si viitorul nostru

Daca vrei sa sustii aceasta campanie acceseaza

 www.imobiliarelesuntbune.ro

citeste declaratia si voteaza DA pentru setul de valori exprimat in aceasta. Vei putea sa postezi propuneri sau solutiile tale concrete, topice de discutii sau comentarii.

Alatura-te noua si fa-te auzit! TU poti schimba lucrurile in bine! 

Contez pe semnatura ta si pe sprijinul tau. Pana la urma: Impreuna suntem mai buni!

Imobiliarele sunt bune

Industria Imobiliarelor este una dintre cele mai solide din România. Însă, în ultimii 20 de ani, sunt foarte puține momente când am auzit oameni vorbind despre importanța și efectele pozitive ale acestei industrii care aduce un aport real și are efecte pozitive asupra societății și pentru mii de persoane. Există foarte mulți profesioniști care știu asta însă sunt „prea ocupați” pentru a explica, discuta și pentru a se concentra pe modalitatea în care industria Imobiliarelor poate îmbunătăți viața foarte multor oameni.

Cred că este momentul că această „problemă” să fie rezolvată. În speranța că asta va clarifica lucrurile, am scris această declarație pe care o semnez. Sunt aspecte pe care le cunoaștem toți însă tăcerea persoanelor serioase și zgomotul altora le-au dus la uitare.

Aș fi onorat dacă v-ați alătura acestei inițiative socio-profesionale ce urmărește să îmbunătățească nu numai industria Imobiliarelor dar și întreaga noastră societate.

 Economia României este corelată cu Piața Imobiliară autohtonă. În momentul în care Piața Imobiliară (și piața de construcții adiacentă) erau în creștere, și economia se afla în cel mai bun moment al său. Odată ce Piața de Imobiliare a început să scadă, economia româneasca a înregistrat un declin major, demonstrând astfel legătura puternică cu acest segment al pieței. Este evident că fără relansarea sectorului de Imobiliare, va fi foarte dificil ca economia României să se stabilizeze.

Sectorul de Imobiliare reprezintă unul dintre cele mai importante sectoare ale economiei locale. Un număr foarte mare de profesioniști este implicat în acest sector. Aceștia sunt unii dintre cei mai dinamici cetățeni ai țării, dispunând de cunoștințe și dorința de a crea în fiecare zi. în plus sunt reprezentanții principali ai României când vine vorba de investitorii locali și străini. Este o piața ce valorează cumulat miliarde de Euro. Este compusă din mii de profesioniști și are un potențial de creștere incredibil în anii următori.

În pofida tuturor acestor lucruri, Piața româneasca de Imobiliare nu este apreciată la valoarea sa adevărata și nu are o imagine bună în societate. Mii de profesioniști serioși rămân “pasivi” în timp ce un număr mai mic (dar mai “activ”) de persoane necalificate continuă să acapareze atenția societății. Fiecare dintre noi avem exemple de astfel de persoane care dăunează pieței, comunicând mesaje greșite în scopuri personale, cauzând probleme majore și blocând calea spre restabilizare.

Această situație trebuie sa înceteze! Cu excepția acestor “persoane cu intenții greșite”, sectorul de Imobiliare românesc include un număr impresionant de profesioniști serioși și competenți, oameni bine informați, care încearcă să își construiască o cariera prin propriile forțe. Aceștia gândesc, planifica și căuta soluții, se respectă și își respectă clienții, fie ei proprietari sau investitori.

Există o multitudine de activități în care acești profesioniști sunt implicați și unde pot fi identificați:consultanți imobiliari, brokeri imobiliari și colegii acestora cu sarcini administrative, avocați, arhitecți, ingineri, contabili, auditori, agenții de publicitate și marketing, contractori, constructori, evaluatori, experți cadastrali, bancheri, experți pentru fonduri europene, brokeri de credite, notari, investitori, dezvoltatori, proprietari etc.

Eu sunt doar unul dintre ei. Mă consider un profesionist serios, implicat în sectorul de Imobiliare românesc. Sunt o persoană cu valori morale și respect de sine și vreau să reușesc doar prin muncă și competență. Sunt fascinat de provocările zilnice și de potențialul pieței. Îmi respect clienții, indiferent de cine sunt aceștia. Indiferent de naționalitate, locuiesc aici și cred cu tărie în viitorul acestei țări.

Pentru ca lucrurile să se îmbunătățească, cred că trebuie să ajungem împreună la un punct de referința comun. De aceea, începând de astăzi, nu mai vreau să tac. Vreau să spun că împart aceleași principii cu multe alte persoane. Semnez această declarație pentru că vreau să fac parte din grupul numeros de profesioniști serioși pe care îl are România. Cu toții suntem o parte a viitorului acestei țări.

Daca ești de acord, FĂ-ȚI AUZITĂ VOCEA semnând această declarație alături de mine.

Împreuna vom fi mai buni!

Semnez această declarație!

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum să integrezi puloverele bărbătești în ținute smart-casual pentru cele mai chic outfituri în sezonul rece

Puloverul este o piesă indispensabilă, un ‘’must-have’’ pentru garderoba bărbaților. Când …