Home Fabrica de componente Airbus, de la Ghimbav, caută 100 de muncitori

Fabrica de componente Airbus, de la Ghimbav, caută 100 de muncitori

2 min read
0
0
216

Compania Premium Aerotec anunţă că va scoate la concurs încă 100 de locuri de muncă, până la sfârşitul anului. Oficialii au, însă, şi o condiţie la angajare: cunoaşterea obligatorie a limbii germane.

Compania Premium Aerotec, care a deschis în acest an o fabrică la Ghimbav, a început să recruteze 100 de oameni prin intermediul firmelor de recrutare a forţei de muncă. Compania caută personal din mai multe specializări – de la electricieni şi mecanici de întreţinere până la ingineri şi contabili seniori – toţi trebuind să cunoască limba germană.

Fabrica, construită pe o suprafaţă de 60.000 de metri pătraţi în incinta producătorului de elicoptere IAR, a început producţia în luna ianuarie. Cele 100 de persoane care urmează a fi recrutate se vor adăuga celorlalte 100 care deja lucrează în cadrul fabricii deschise în luna ianuarie.

Potrivit bzb.ro, în fabrica de la Ghimbav, Premium Aerotec va produce şi va monta piese metalice „pentru toate programele Airbus (familia A320, A330/A340, A380)”, urmând ca noua unitate de producţie să fie complet integrată în lanţul de producţie al fabricilor germane ale Premium AEROTEC, situate în Augsburg, Bremen, Nordenham şi Varel.

SURSA: http://www.adevarul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…