Home Facebook a lansat azi serviciul de video chat în colaborare cu Skype

Facebook a lansat azi serviciul de video chat în colaborare cu Skype

2 min read
0
0
263

Facebook a anunţat lansarea a trei noi aplicaţii în această săptămână, printre care se remarcă un serviciu de video chat instant, făcut în colaborare cu Skype, informeaza CNN.

Celelalte două noutăţi constau într-o funcţie de mesagerie de grup şi un design schimbat al listei de prieteni. Totuşi, noul video chat are un minus faţă de serviciul similar al noii reţele sociale Google+, Hangout: nu se poate utiliza pentru conversaţiile în grup. Astfel, prin intermediul Hangout, poţi vorbi simultan cu mai mulţi prieteni, acţiune care nu poate fi întreprinsă de către cei care utilizează Facebook.

Noile funcţii ale Facebook vin să întărească parteneriatul existent între această reţea socială şi gigantul IT Microsoft. Compania controlată de Bill Gates a cumpărat Skype pentru 8,5 miliarde dolari cash, tranzacţia fiind anunţată în luna mai a acestui an şi urmând a fi finalizată în cursul acestui an.

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a afirmat că a fost atins recent un record de 750 de milioane de utilizatori. Noul serviciu de video chat ar putea reprezenta un impuls pentru Skype, compania de telefonie pe internet având acum aproape 150 milioane de utilizatori activi.

Click AICI pentru a accesa link-ul de instalare al softului pentru video-chat!!!

SURSA: http://www.evz.ro

TNI - Targul National Imobiliar
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…