Home Stiri Recomandate Fenomene paranormale în Munţii Bucegi

Fenomene paranormale în Munţii Bucegi

10 min read
0
0
718

Ca şi localizare, Munţii Bucegi sunt situaţi între valea Prahovei (est) şi valea Dâmboviţei (vest). Nordul este marcat de Carpaţii Orientali, iar sudul de Subcarpaţii Curburii. Această grupă se impune prin masivitate; altitudinea maximă urcă până la 2505 m în vârful Omu, iar fragmentarea are mică amploare.

bucegi_3016_13a

Încă din istorie, cunoaştem faptul că in această zonă s-au petrecut anumite întâmplări, care au atras atenţia la nivel naţional. Ca urmare a acestor fenomene, in 1968, Nicolae Ceauşescu infiinţează “Departamentului Zero”. În urma semnării unui protocol între România şi China, “Departamentul Zero” a fost organizat şi supervizat de Doctorul Xien, maestru în parapsihologie, misiunile specifice fiind descoperirea, educarea şi dezvoltarea subiecţilor umani cu capacităţi extrasenzoriale.

Printre misiunile executate de aceştia se regăseşte şi cercetarea extrasenzorială a Munţilor Bucegi, rapoartele indicând zone energetice deosebite precum şi existenţa unei galerii subterane imense ce uneşte mai multe peşteri din Carpaţi. Acest centru energetic are o activitate anuală, prezentând maxime şi minime energetice, fiind cunoscut sub numele de Axis. Acest centru Axis indica locul geometric al tuturor structurilor Universului.

Cu această descoperire, la inceputul anilor 90′, informaţiile încep să fie “scurse” în afara ţarii, partea răsăriteană a Carpaţilor Meridionali fiind pusă sub observaţia sateliţiilor SUA (Statele Unite ale Americii ) şi URSS (Federaţia Rusă). Se pare că anumite energii protejează munţii Bucegi, un bun exemplu ar fi apa vie de la “Şapte izvoare”.

Fenomenul “apa vie” de la “Şapte Izvoare”, este plasat pe versantul estic al Bucegilor, pe Valea Ialomiţei, între Lacul Bolboci şi Scropoasa, unde există o sursă de apă misterioasă, cercetată încă din 1927. Se pare că aici s-ar găsi una dintre cele mai curate ape din lume. Chiar şi probele de laborator recente au dovedit că toţi indicatorii calitativi au un standard aproape unic, cu zero bacterii, caz rar pe întregul Glob. Se crede că sursa de apă ar proveni dintr-un uriaş lac subteran. Apa vie era cunoscută şi de preoţii daci, recunoscuţi ca mari vindecători.

izvoare_bucegi_17_aug_15
Sursă foto : 24ph

Fenomene stranii 

Localnicii din inima munţiilor Bucegi spun că în zonă se petrec lucruri stranii. Teoriile alternative cred că este vorba fie despre o întâlnire a lumilor, fie despre o poartă de ieşire din dimensiunea terestră. Legendele spun că Bucegii sunt străbătuţi de nesfârşite tuneluri subterane.

Se spune că între 1994 şi 1998, în zona Bucegilor, s-au înregistrat mici zguduituri subterane zilnice, produse fix la orele 20.00 şi la 3.00 noaptea. Specialiştii au afirmat că e vorba despre fracturi ale scoarţei, dar n-au putut explica de ce s-au petrecut la ore fixe. De asemenea, martorii au confirmat evenimente stranii pe cer: curcubee strălucitoare în plin soare, fără să plouă, lumini ciudate, fulgere, scântei lungi de un metru în jurul Sfinxului.

d1-420x326

Schema structurii din interiorul Munților Bucegi

În anul 2003, Departamentul Zero a fost convocat să investigheze un caz într-o zonă neumblată din munţii Bucegi, evenimentul preconizând o descoperire epocală care ar putea schimba complet destinul omenirii. Odată cu aceasta au inceput şi presiunile diplomatice din partea Statelor Unite ale Americii asupra Guvernului României pentru a nu divulga această descoperire lumii întregi, fapt care a condus la o înţelegere temporară între cele două state.

Radu Cinamar ne informează despre o parte din cel mai mare secret de stat din România, care poate fi considerat cel mai teribil secret de pe planetă.

Teleportare sau dispariţii misterioase in Munţii Bucegi

În 1961, Departamentul Zero, facând parte din SRI, a fost solicitat să intervină într-o zonă muntoasă aproape nelocuită din Bucegi datorită unei întâmplări extrem de ciudate.

Doi fraţi alpinişti se antrenau escaladând o stâncă înaltă şi izolată din masivul muntos, cu pereţi abrupţi. Unul dintre ei a urcat până pe la trei sferturi din înălţimea stâncii, unde a observat nişte semne săpate în piatră, aproape erodate de timp. Când a ajuns sus pe platforma îngustă a stâncii s-a aplecat şi a ridicat un obiect ciudat de culoare galbenă care semăna cu un lanţ, iar în clipa următoare a dispărut brusc sub privirea inmărmurită a fratelui său care se afla jos, la baza stâncii.

A fost alertată Miliţia, au fost anunţaţi părinţii, aflaţi la Brăila. Iniţial, autorităţile l-au bănuit pe cel care i-a chemat că le ascunde adevărul. Tatăl fraţilor însă, fost alpinist, a escaladat şi el stânca, a ridicat obiectul, şi a dispărut instantaneu în faţa a mai mult de zece martori.

La faţa locului a intervenit imediat securitatea împreună cu armata, care a izolat zona. În acelaşi timp securitatea s-a ocupat de dezinformarea populaţiei.

“Tunelul de sub Sfinxul din Bucegi” care ar duce la “Amfiteatrul înregistrărilor eterne”.

Edgar Cayce spunea că în lume există 3 asemenea amfiteatre: unul se află în apropierea insulei Bimini (Bahamas, în Oceanul Atlantic, la 80 de kilometri de Peninsula Florida), altul în jungla din Yutacan (peninsulă a Mexicului), iar ultimul sub labele Marelui Sfinx din Egipt, toate plecând din tunelul central din mijlocul Bucegilor.

tunel
foto: cultural.bzi.ro

Se presupune că în lume ar exista trei tuneluri misterioase care duc la “Amfiteatrele Înregistrărilor Eterne”: unul este situat în Bucegi, al doilea în Tibet şi al treilea în Egipt. Un lucru este cert, cineva în lumea asta cunoaşte cu siguranţă aceste secrete care este de părere că nu suntem pregătiţi încă să le aflăm. Munţii Bucegi rămân, fără îndoială, în continuare un loc plin de mister.

SURSA: http://hyperflash.ro
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Litanii” – noul volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, Editura Rawex Coms – Bucureşti, 2020

        A apărut un nou volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, intitulat “Litan…