Home Ferma NEVERLAND ar putea deveni Parcul Memorial "Michael Jackson"

Ferma NEVERLAND ar putea deveni Parcul Memorial "Michael Jackson"

1 min read
0
0
169

Reprezentanţii Departamentului de Stat al Parcurilor au declarat că, din pricina dificultăţilor de ordin bugetar, autorităţile nu vor putea materializa acest proiect decât în urma unui parteneriat public-privat.

Celebra reşedinţă a lui Michael Jackson, ferma Neverland din statul California, ar putea fi transformată într-un parc memorial care să poarte numele regelui muzicii pop, relatează presa internaţională, potrivit NewsIn.

Amenajarea parcului ar urma să fie făcută după “modelul” Graceland. Aşa cum ferma lui Elvis Presley din Tennessee a devenit loc de pelerinaj în amintirea regelui muzicii rock ‘n’ roll, la fel se poate întâmpla cu casa lui Jackson.

Michael Jackson, care a încetat din viaţă la 25 iunie 2009, din cauza unei intoxicaţii acute cu medicamente, nu mai locuia la Neverland din 2005, anul în care a fost declarat nevinovat în procesul de molestare sexuală a unui minor.

SURSA: http://www.realitatea.net

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Simți că nu mai dai randament la muncă? Iată TOP 5 activități pe care să le faci în weekend ca să fii mai productiv în timpul săptămânii!

Când îți dorești o carieră de succes, este imposibil să nu te stresezi la locul de muncă. …