Home Festival Eco pentru promovarea Bucegilor

Festival Eco pentru promovarea Bucegilor

2 min read
0
0
316

Iubitorii muntelui sunt aşteptaţi din 7 august să participle la cel mai mare festival Eco din România, care îşi propune promovarea munţilor Bucegi şi a turismului la mare altitudine, fără a periclita cadrul natural. Timp de 5 zile Platoul Padina din munţii Bucegi este centrul muzicii rock şi folk, al aventurii şi sporturilor de munte, al filmelor de la TIFF şi nu în ultimul rând al educaţiei montane şi ecologice.

Turiştii vor petrece cateva zile departe de civilizaţie, în mijlocul naturii, cu multă distracţie. Cea de-a doua ediţie Padina Fest a strâns până acum peste 1000 de turişti, dornici de aventură. Tinerii au gustat adrenalină la tiroliană, la podul Indian şi pe corzile întinse pe apă. Locul este perfect chiar şi pentru luna de miere, spune un tânăr din Bucureşti care s-a hotărât să vină la Padina cu proaspăta soţie. Participanţii vor avea parte de surprize în cele patru zile de festival.

Ziua de sâmbătă va fi cea mai spectaculoasă, pentru că atunci se va da startul maratonului de mountain bike, la care vor participa 300 de persoane. După un traseu pe aproape tot platoul Bucegi, seara se va încheia cu un concert în aer liber, susţinut de Viţa de Vie.

httpv://www.youtube.com/watch?v=9Fr69I6dYkE

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…