Home Festivalul Posada Rock revine dupa 13 ani

Festivalul Posada Rock revine dupa 13 ani

3 min read
0
0
342

Dupa 13 ani de pauza, festivalul de muzica rock Posada din Campulung Muscel revine in anul 2011, cu speranta de a strange la fel de multi fani ca in anii trecuti, de a lansa la fel de multe trupe de succes dar si de a readuna ca acum 10-20 de ani rockerii din toata tara si nu numai.

Festivalul Posada Rock a debutat in 1986 si se desfasura anual, timp de 3 zile in septembrie, la Teatrul de Vara al Casei de cultura “Tudor Musatescu” din Campulung. A fost apreciat apreciat drept „cel mai bun festival concurs rock underground din Romania“ (Dictionarul Rock Pop Folk – Humanitas, Bucuresti, Daniela Caraman Fotea, Cristian Nicolau, 1999).

Editia din 2011 va avea loc pe Stadionul Municipal din Campulung Muscel, in perioada 22-25 septembrie, si va cuprinde recitaluri ale unor trupe consacrate, dar si un concurs pentru formatiile care doresc sa se afirme pe scena rock. Din zecile de trupe inscrise, primele 12 vor evolua in fata publicului si a juriului, luptand pentru trofeu.

Festivalul face parte din proiectul „Promovarea activitatilor de marketing si a produselor specifice Municipiului Campulung Muscel, Judetul Arges”, finantat in cadrul POR 2007-2013, Axa prioritara 5 „Dezvoltarea durabila si promovarea turismului”, Domeniul major de interventie 5.3 – „Promovarea potentialului turistic si crearea infrastructurii necesare, in scopul cresterii atractivitatii Romaniei ca destinatie turistica”,Operatiunea „Dezvoltarea si consolidarea turismului intern prin sprijinirea promovarii produselor specifice si a activitatilor de marketing specifice”.

Programul festivalului este urmatorul:

joi, 22 septembrie

  • ora 18:00, spectacol-concurs 4 trupe rock;
  • ora 20:00 – recital

vineri, 23 septembrie 

  • ora 18:00, spectacol-concurs 4 trupe rock;
  • ora 20:00 – recital White Walls;

sambata 24 septembrie

  • ora 18:00, spectacol concurs 4 trupe rock;
  • ora 20:00 – recital Taine;

duminica 25 septembrie

  • ora 20:30 – Gala laureatilor;
  • recital Altar.

Intrarea este libera.

SURSA: http://www.metalhead.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

6 beneficii pe care ti le ofera un carut 3 in 1

Cauti sa investesti intr-un carut 3 in 1 de calitate? Descopera principalele beneficii de …