Home Festivalul “Sinaia Forever”, la final

Festivalul “Sinaia Forever”, la final

2 min read
0
0
304

Tema aleasă pentru ediţia din acest an a fost “Lecţii de ski”. Radio România Actualităţi a marcat evenimentul prin organizarea a două emisiuni duplex Bucureşti-Sinaia.

În staţiunea prahoveană Sinaia s-a desfăşurat în perioada 24-26 septembrie cea de a XVII – a ediţie a Festivalului “Sinaia Forever”, cel mai important eveniment al oraşului.

Festivalul “Sinaia Forever” a devenit o tradiţie, anul trecut adunând în cele trei zile de desfăşurare aproximativ 50.000 de turişti.

În ediţia din acest an, organizatorii au sperat să creeze simbioza perfectă între cultură, civilizaţie şi distracţie, petrecere, spectacol.

Prin tema aleasă pentru ediţia din acest an, “Lecţii de ski”, festivalul şi-a propus să facă cunoscută povestea skiului, Bulevardul Carol I, axa centrală a oraşului fiind transformat într-o partie de schi unde fiecare turist a avut parte de “prima căzătură”, lecţii de echilibristică şi surprize.

Parcul “Dimitrie Ghica” a răsunat timp de trei zile de muzică, zona fiind rezervată concertelor, laserelor, tunurilor de lumină şi jocurilor de artificii.

Cu ocazia evenimentului, Radio România Actualităţi a organizat un duplex Bucureşti-Sinaia.

Realizatorul emisiunii “Matinal de weekend”, Gabriel Bassarabescu, a avut ca principal subiect Festivalul “Sinaia Forever”.

SURSA: http://www.romania-actualitati.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Cuvinte nerostite (proză scurtă)” de Anișoara Laura-MUSTEȚIU

Într-un torent de viteză, un BMW negru trece pe șoseaua udată de ploaie lăsând o dâră de a…