Home Florin Craciun, in echipajul clasat pe locul opt la Mondiale

Florin Craciun, in echipajul clasat pe locul opt la Mondiale

1 min read
0
0
285

Reprezentantul Clubului Sportiv Orasenesc Sinaia, Florin Craciun, a reusit o performanta foarte buna, alaturi de colegul sau Nicolae Istrate, la editia de anul acesta a Campionatului Mondial de bob, la proba echipajelor de 2 persoane.
Competitia s-a desfasurat in localitatea germana Königssee, iar Craciun si Istrate au obtinut cel mai bun rezultat al reprezentativei Romaniei, clasandu-se pe pozitia a opta. Acestia au sosit cu timpul de 3:22,06 minute, cu o intarziere de 1,34 secunde fata de echipajul castigator, format din rusii Alexandr Zubkov si Alexey Voevoda.
Echipa alcatuita din Florin Craciun si Nicolae Istrate se afla pe cea mai buna pozitie dintre reprezentantii din Romania in clasamentul mondial, ocupand locul 28, cu 584 de puncte.
Acestia au participat si in concursul pe echipe nationale al campionatului, alaturi de inca doi sportivi de la CSO Sinaia – Silviu Mesarosi si Maria Mazilu (la skeleton) – si de Alina Savin, Carmen Tronescu (bob). Formatia tricolora s-a clasat pe locul 15, la sapte secunde in urma echipajului secund al Germaniei, care a obtinut medaliile de aur.
Petre APOSTOL

SURSA: http://www.ziarulprahova.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum să integrezi puloverele bărbătești în ținute smart-casual pentru cele mai chic outfituri în sezonul rece

Puloverul este o piesă indispensabilă, un ‘’must-have’’ pentru garderoba bărbaților. Când …