Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia Food & Bar Show Sinaia : Expozitie pentru profesionistii Horeca

Food & Bar Show Sinaia : Expozitie pentru profesionistii Horeca

2 min read
0
0
301

Sinaia, 21 noiembrie 2011

Profesionistii horeca din Valea Prahovei, dar si din zonele invecinate sunt asteptati pe 23 noiembrie la Centrul International de Conferinte “Casino” din Sinaia la expozitia Food & Bar Show, eveniment ce se bucura de sprijinul Primariei Sinaia. Expozitia vine in sprijinul operatorilor Horeca pentru pregatirile celui mai aglomerat sezon turistic ce incepe cu minivacanta de 1 decembrie si se incheie dupa Craciun si Revelion cu sarbatorile pe stil vechi si ” revelionul ” ospatarilor si bucatarilor.

Food & Bar Show Sinaia prezinta cele mai noi produse si servicii destinate exclusiv horeca: produse alimentare, bauturi alcoolice si nealcoolice, cafea, echipamente si ustensile profesionale, vesela si tacamuri, tehnologie, mobilier etc.
Punctul central in jurul caruia se desfasoara evenimentul este bucataria-scena unde au loc diverse demonstratii culinare si prezentari sustinute de binecunoscutii bucatari Horia Virlan si Cezar Munteanu, in care se va pune accentul pe caracteristicile si avantajele profesionale ale produselor prezentate. Pe langa demonstratiile culinare, furnizorii prezenti la standuri vor oferi toate detaliile despre portofoliu si oferta comerciala. Cei doi maestri bucatari vor oferi si idei pentru meniurile de sarbatori ale restaurantelor vizitatorilor.

Accesul profesionistilor horeca la Food & Bar Show este gratuit si se face pe baza confirmarii. Va rugam sa confirmati participarea la telefoanele 021 311.94.26, 0735 011 295 sau la emailgeorgiana.harasemciuc@bmsolutions.ro .

Paula Popa 
paula.popa@bmsolutions.ro 
http://www.foodandbar.ro
SURSA: http://www.comunicatemedia.ro
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…