Home Frumusetea, ca un zbor de fluturi

Frumusetea, ca un zbor de fluturi

2 min read
1
0
404

La ore de inserare tarzie, undeva la margine de Ploiesti, unde se aduna intr-un singur loc si ceva din albastrul marii, si din verdele poienilor de munte si din parfumul celor mai incantatoare gradini cu trandafiri, frumusetea si-a aratat, la sfarsitul saptamanii abia incheiate, ineditele sale chipuri. In organizarea Clubului Laguna, probele concursului “Miss Bikini Party 2010” au dovedit publicului ca pot fi mai mult decat o obisnuita intrecere ale celor mai frumoase fete. Fiindca organizatorii si participantele au inteles – si au dovedit, din plin, acest lucru-ca frumusetea vine nu doar din slefuirea trasaturilor fizice, ci si din profunzimea spiritului si a inteligentei, dar mai ales a artei de a o dezvalui.Nu intamplator fumusetea a prabusit imperii si a inaltat regate!
Fie ca au defilat in exotice costume de baie sau in senzuale tricouri ude, fie ca au purtat pastelate esarfe inchipuind zborul diafan al fluturilor sau ca au intruchipat noua diavolite, fie ca au parut a fi, in lumina reflectoarelor, ingeri coborati pe pamant, cele noua concurente au primit aplauze la scena deschisa si votul publicului. Premiile au fost acordate de catre renumitele firme Oniro, Benvenuti, Pensiunea Caprioara din Azuga, magazinele Robert si Augustin, constand in excursii in Bulgaria si in tara, incaltaminte si bijuterii. Castigatoarele celei de-a sasea editii a competitiei sunt: marele premiu- Beatrice Todoran, premiul I-Loredana Bolocan, premiul II- Ema Oprisan, premiul III- Alexandra Stanescu si Catalina Popa.
Frumusetea si toti aceia care i-au descifrat, inca o data, misterul, sunt, insa, marii castigatori.
L.R.

SURSA: http://www.ziarulprahova.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

One Comment

  1. larisa

    7 octombrie 2010 at 5:32 PM

    misto concursul;) am fost acolo,in pub.am votat cu nr 8,cea care a castigat.toate erau frumoase,dar le dadea clasa din toate punctele de vedere.bafta pe mai departe tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…