Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Gala atletismului românesc s-a desfășurat la Bușteni

Gala atletismului românesc s-a desfășurat la Bușteni

1 min read
0
0
512

Timp de două zile, Bușteniul a fost gazda unuia dintre cele mai importante evenimente ale anului din sport, și anume GALA ATLETISMULUI ROMÂNESC, organizat de Primăria Bușteni și Federația Română de Atletism. Cei aproximativ 130 de antrenori prezenți au susținut în cadrul consfătuirii o serie de comunicări și dezbateri tehnico-metodice, însă au fost puse în discuție și subiecte legate de antidoping, postura corectă în exercițiile cu haltera, nutriția în sport.

3

Fostele campioane olimpice Gabriela Szabo, Doina Melinte, Maricica Puica, Cristieana Cojocaru și Fița Lovin i-au premiat pe cei mai buni atleți ai anului 2015: Marian Oprea, Marincu Florentina Cosmina, Rotaru Alina, Răzor Bianca Denisa, Bujin Cristina, Firfirică Alin Alexandru, Gag Andrei Marius, Soare Alexandru Nicolae, Panțuroiu Elena Andreea, Toader Andrei Rareș, Aniței Georgiana Iuliana și Micloș Andreea.

1

Seara a culminat cu o petrecere pe cinste, în care cei prezenţi au savurat preparate tradiționale românești, iar tortul tematic uriaș a fost primit cu aplauze de către întreaga asistenţă.

2

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum au evoluat modalitățile de încălzire a locuinței. Avantajele aduse de inovațiile tehnologice

Viața pe care o trăim noi este una destul de simplă și confortabilă, raportată la alte per…