Home Ghid practic: Cum să faci o investiţie imobiliară de succes

Ghid practic: Cum să faci o investiţie imobiliară de succes

3 min read
0
0
418

Ilias Papageorgiadis a lansat două volume ce au ca scop înţelegerea mecanismelor pieţei imobiliare de către cumpărători, vânzători, dar şi investitori.

În ciuda întorsăturilor radicale de situaţie intervenite pe piaţa imobiliară autohtonă în ultimii cinci ani, aceasta oferă încă premisele pentru derularea unor investiţii de succes pe termen lung. „Cred cu tărie că orice criză ascunde oportunităţi majore”, este de părere Ilias Papageorgiadis, CEO al companiei More Real Estate Services. Acesta a lansat săptămâna trecută două cărţi despre piaţa locală de profil, ce reunesc, printre altele, şi o serie de subiecte postate de-a lungul timpului pe blogul www.realinromania-blog.com – „100 mici secrete pentru investiţii imobiliare de succes” şi „Prin labirintul imobiliarelor şi alte întâmplări adevărate”. Dacă cel dintâi volum reprezintă o culegere de sfaturi adresate atât potenţialilor cumpărători de proprietăţi, cât şi vânzătorilor sau investitorilor, cel de-al doilea se vrea mai degrabă o radiografie a pieţei imobiliare autohtone.

Acelora care îşi doresc să cumpere o locuinţă nouă, autorul celor două cărţi le recomandă să fie foarte atenţi la calitatea construcţiei, pentru a evita eventuale investiţii suplimentare la intrarea în posesie a acesteia. De asemenea, în măsura posibilităţilor, este de preferat achiziţionarea unui apartament în faza de gri (fără finisaje), pentru a fi siguri de calitatea materialelor şi manoperei folosite. Nu în ultimul rând, Papageorgiadis este de părere că bugetul pentru achiziţia unor locuinţe nou-construite ar trebui să includă şi consilierea unor specialist precum un arhitect, avocat sau consultant imobiliar.

SURSA: http://www.imobiliare.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…