Home Harta României din capace de PET-uri în Piaţa Sfatului

Harta României din capace de PET-uri în Piaţa Sfatului

1 min read
0
0
244

Echipa Let’s Do It Romania vă invită să participati la actiunea ce se va desfăsura luni, 20 septembrie, între orele 12.00-16.00 în Piata Sfatului din Brasov, constând în realizarea unui mozaic din capace de pet cu o suprafată de 150 mp.

Mozaicul va reprezenta o harta a României pe care vor fi marcate cu puncte rosii mormanele de gunoi identificate la nivel national si sigla proiectului, urmând a fi expus timp de 6 zile (20-26 septembrie). Toată perioada de afisare va fi înregistrată cu o cameră web si transmisă pe internet pentru realizarea unei vizibilităti cât mai mari si pentru a se asigura siguranta actiunii. Mozaicul va fi realizat în cadrul unui eveniment public cu participarea a 100 persoane (voluntari, mass-media, parteneri.

Capacele de pet vor fi oferite de Asociatia Ecologistă Floarea de Colt, fiind colectate de elevi din mai multe judete din Transilvania în 2009 si 2010. Se doreste să se transmită cu această ocazie si un mesaj de sensibilizare a populatiei asupra problemei ambalajelor de pet si a reciclării acestora.

SURSA: http://prinbrasov.com

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum să integrezi puloverele bărbătești în ținute smart-casual pentru cele mai chic outfituri în sezonul rece

Puloverul este o piesă indispensabilă, un ‘’must-have’’ pentru garderoba bărbaților. Când …