Home Hotelierii şi agenţiile de turism încearcă să-şi atragă clienţii pentru Ziua Îndrăgostiţilor cu oferte atractive.

Hotelierii şi agenţiile de turism încearcă să-şi atragă clienţii pentru Ziua Îndrăgostiţilor cu oferte atractive.

3 min read
0
0
215

O cină romantică la lumina lumânărilor, șampanie, băi cu ulei de trandafir sau masaj cu diferite arome – sunt câteva idei cu care hotelierii şi agenţiile de turism încearcă să-şi atragă clienţii pentru Ziua Îndrăgostiţilor.

În ţară, preţurile pentru weekendul 12-13 februarie, pornesc de la 320 lei şi ajung la 700 de lei de persoană la hotelurile de 4 stele de pe malul mării.

Pentru străinătate trebuie să pregătiţi mai mulţi bani. Dacă vreţi să petreceţi un weekend romantic la Paris, trebuie să puneţi deoparte peste 460 de euro de persoană. În preţ intră zborul cu avionul, trei nopţi cu mic dejun la un hotel de 3 stele şi turul oraşului.

O altă capitală romantică este cea a Cehiei. Patru nopţi cu mic dejun la un hotel de 4 stele în Praga trece de 250 de euro.

Cei care au un buget mai mic pot alege Budapesta. Preţurile sunt pentru toate buzunarele, a declarat Istvan Horvath, directorul Agenţiei Imola Tours. “Între 10 şi 20 de euro este patul într-un hotel de 3 stele, pentru grupuri organizate, iar individual, preţul ajunge la 50-60 de euro/noapte”. Ziua îndrăgostiţilor în Budapesta poate începe cu o croazieră pe Dunăre şi încheiată cu o cină romantică.

Pe lista cu destinaţiile căutate de îndrăgostiţi ar trebui neapărat să punem şi Veneţia, cu atât mai mult cu cât această perioadă coincide cu Carnavalul de la Veneţia. 3 nopţi în cameră dublă la un hotel de 4 stele costă puţin peste 300 de euro.

SURSA: http://www.europafm.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Este atat de bine sa stii ca la gradinite cei mici sunt ingrijiti si multumiti

Gradinite ale viitorului Este de ajuns sa vezi sali frumos amenajate in gradinite de tip T…