Home Hotelul Piemonte din Predeal, în flăcări

Hotelul Piemonte din Predeal, în flăcări

2 min read
0
0
253

Pompierii militari au fost alertaţi să intervină la un incendiu izbucnit la Hotelul Piemonte, din staţiunea montană Predeal. Potrivit cititorilor „Adevărul de Seară“ Braşov, flăcările au izbucnit în zona superioară a complexului turistic.

Update. 15.03. ora 08.40 Pompierii analizează acum cauzele producerii incendiului. Valoarea pagubelor se ridică la 100.000 de lei.

„Am interventi cu trei autospeciale şi o autoscară de la Detaşamentul de Pompieri Predeal. Cauzele izbucnirii incendiului sunt în curs de stabilire. Mansarda din lemn a ars pe o suprafaţă de 140 de metri pătraţi şi s-au degradat trei camere de la etajul patru al hotelului. Valoarea pagubelor sunt estimate la 100.000 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja.

 

„Totul este acum învăluit într-un nor gros de fum. Au venit pompierii de la unitatea din Predeal. Este imposibil de evaluat care ar fi pagubele“, ne-a relatat cititorul nostru. Pompierii au confirmat faptul că au intervenit la faţa locului, dar nu au putut da, în acest moment, mai multe detalii.

Revenim cu amănunte.

SURSA: http://www.adevarul.ro


Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Litanii” – noul volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, Editura Rawex Coms – Bucureşti, 2020

        A apărut un nou volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, intitulat “Litan…