Pompierii militari au fost alertaţi să intervină la un incendiu izbucnit la Hotelul Piemonte, din staţiunea montană Predeal. Potrivit cititorilor „Adevărul de Seară“ Braşov, flăcările au izbucnit în zona superioară a complexului turistic.

Update. 15.03. ora 08.40 Pompierii analizează acum cauzele producerii incendiului. Valoarea pagubelor se ridică la 100.000 de lei.

„Am interventi cu trei autospeciale şi o autoscară de la Detaşamentul de Pompieri Predeal. Cauzele izbucnirii incendiului sunt în curs de stabilire. Mansarda din lemn a ars pe o suprafaţă de 140 de metri pătraţi şi s-au degradat trei camere de la etajul patru al hotelului. Valoarea pagubelor sunt estimate la 100.000 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja.

 

„Totul este acum învăluit într-un nor gros de fum. Au venit pompierii de la unitatea din Predeal. Este imposibil de evaluat care ar fi pagubele“, ne-a relatat cititorul nostru. Pompierii au confirmat faptul că au intervenit la faţa locului, dar nu au putut da, în acest moment, mai multe detalii.

Revenim cu amănunte.

SURSA: http://www.adevarul.ro


Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vasilica GRIGORAȘ – Omul și cartea, ființe deopotrivă

„Cărţile sunt fiice ale cerului pogorâte pe pământ ca să aline suferinţele neamului omenes…