Home Hotelul “Ski & Sky”, din Predeal, scos la vanzare

Hotelul “Ski & Sky”, din Predeal, scos la vanzare

1 min read
0
0
1,197

Creditorii Grup Constructii Montaj SRL, societate aflata in insolventa din iunie 2010, au decis continuarea vanzarii Hotelul HOTEL SKI&SKY situat in Predeal.

Hotelul HOTEL SKI&SKY a fost scos la vanzare prima data la 29 aprilie, la un preţ de 866.000 EUR, iar din cauza ca nici un investitor nu a fost interesat sa cumpere hotelul, se va mai organiza o noua licitaţie pe 13 mai, la un pret cu 10% mai mic, respectiv 779.400 EUR.

Hotelul a intrat în insolventa în luna iunie a anului trecut, principala cauză fiind imposibilitatea firmei care îl deţine, Grup Constructii Montaj SRL, de a rambursa datoriile catre creditori.

Potrivit tabelului definitiv de creanţe prezentat de administratorul judiciar, creditorii au de recuperat aproximativ 4.000.000 lei din care Bancpost aproximativ 2.500.000 lei, ANAF aproximativ 663.000 lei, si alti creditori.

Hotelul Ski-Sky este la 50 de metri de partia Clabucet, clasificat la 3* şi are 64 locuri de cazare în urmatoarea structura:3 apartamente, 21 camere duble twin, 5 camere duble matrimonial.

SURSA: http://www.schiromania.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…