Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Hotelurile de pe Valea Prahovei au pregatit pachete speciale de Dragobete

Hotelurile de pe Valea Prahovei au pregatit pachete speciale de Dragobete

2 min read
0
0
246

Cateva dintre hotelurile de pe Valea Prahovei au pregatit pachete turistice speciale de Dragobete, care includ printre altele “tratament VIP”, cine romantice, acces la piscina si sauna. De exemplu, in statiunea Sinaia, un hotel de patru stele ofera un pachet valabil pentru perioada 22-24 februarie la pretul de 1.199 de lei, valabil pentru doua nopti de cazare cu mic dejun inclus pentru doua persoane.

Indragostitii mai beneficiaza de acces la piscina si jacuzzi, cina romantica traditionala, sampanie si bomboane, mic dejun in camera si cos simbolic cu ornamente de primavara.

O alta unitate hoteliera de patru stele din Sinaia ofera “tratament VIP la sosire”, flori si sampanie, cina romantica cu lumanari, cos de fructe, masaj de relaxare, acces gratuit la piscina, sauna si jacuzzi.

Si hotelurile din Busteni s-au pregatit cu oferte de Dragobete. Astfel, pentru perioada 22-24 februarie, un hotel din aceasta statiune a pregatit un pachet turisticcare consta in doua nopti de cazare cu mic dejun si bonuri valorice de 100 de lei ce pot fi folosite pentru o cina in doi. Pretul unui pachet pentru o camera dubla de trei stele este de 420 de lei, in timp ce cazarea intr-un apartament costa 520 de lei.

Citeste mai mult pe: http://stiri.acasa.ro
TNI - Targul National Imobiliar
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Valea Prahovei

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…