Home Breaking News Stiri interne Huidu: “Nu voi mai apărea la Cronică din respect pentru victimele cumplitului accident”

Huidu: “Nu voi mai apărea la Cronică din respect pentru victimele cumplitului accident”

3 min read
0
0
289

Şerban Huidu anunţă că se retrage din viaţa publică, într-un post publicat pe blogul lui. El a spus că nu va mai apărea în emisiunea Cronica Cârcotaşilor “din respect pentru victimele cumplitului accident”.

Nu voi mai apărea în prim plan la Cronică şi asta din respect pentru victimele cumplitului accident. Nu am susţinut niciodată că sunt fără pată, dar reacţia unor colegi de presă m-a lăsat fără grai. Vă rog să înţelegeţi că Şerban Huidu nu se agaţă de statutul de persoană publică şi că niciodată nu a făcut acest lucru“, spune Şerban Huidu în mesajul său, publicat pe blog.

“Am trait în ultimul an încercări ale vietii pe care nu le doresc nimănui. Mă doare sufletul… Am creat în ultimii ani un fenomen numit “Cronica Carcotasilor” de care sunt mândru şi care trebuie să continuie fără mine în rolul de prezentator! Vreau sa îmi asigur însă colegii că îi voi ajuta cu tot ce am învăţat în aceşti 17 ani!”, mai scrie prezentatorul.

Realizatorul TV Şerban Huidu a provocat, duminică, în jurul orei 11.55, la ieşirea din localitatea braşoveană Timişul de Sus, un accident soldat cu moartea a două persoane şi rănirea gravă a alteia.

Realizatorul TV a pătruns cu maşina pe contrasens, pe un carosabil umed, în condiţiile în care ningea, şi a lovit un autoturism Dacia Logan în care se aflau trei persoane.

În urma impactului şi-au pierdut viaţa şoferul Daciei – Ştefan Lungu Balogh, de 65 de ani – şi Magda Drăghici, de 54 de ani, aflată în dreapta şoferului. Cele două persoane erau din municipiul Braşov. Luni dimineaţă, al treilea pasager al Loganului, rănit grav, a decedat.

Parchetul Judecătoriei Braşov a început, în 18 octombrie, urmărirea penală faţă de Şerban Huidu, pentru uciderea din culpă a trei persoane.

SURSA: http://www.realitatea.net

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri interne

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cine poate fi prezența surpriză din play-off-ul Ligii 1 Iată echipele cu potențial de revelație!

Actuala stagiune a Ligii 1 promite o luptă interesantă atât la vârful clasamentului, cât ș…