Home Ilie Năstase construieşte un spital nou în Buşteni

Ilie Năstase construieşte un spital nou în Buşteni

3 min read
0
0
440

Ca urmare a intenţiei lui Emanoil Savin, primarul oraşului Buşteni (judeţul Prahova), de a-i dona lui Ilie Năstase (64 de ani) un teren de 500 de metri pătraţi, fosta mare glorie a tenisului românesc vrea să le răspundă localnicilor cu un gest pe măsură.

Ilie Năstase a avut parte de o primire emoţionantă la primăria din Buşteni, vineri, când a vizitat oraşul prahovean. “Eu nu sunt vreun politician, ca să fiu primit aşa. Şi trebuie să recunosc că am fost impresionat”, a declarat Ilie Năstase pentru Libertatea. După ce a gustat din ţuica oferită de autorităţi şi a glumit cu localnicii, “Nasty” a ajuns pe pârtia Kalinderu, dar şi în locul unde se afla bătrânul spital al oraşului şi care acum e un teren viran.

Vrea să aducă investitori din Franţa

Plin de iniţiativă, fostul tenismen a promis că va căuta investitori privaţi, care să ridice un spital ultramodern pe vechiul amplasament. “Dacă tot voi primi teren în Buşteni, mă simt dator să fac şi eu ceva pentru cei din zonă. Voi lua legătura cu o parte din prietenii mei investitori români şi francezi, cărora le voi prezenta proiectul noii unităţi sanitare. Zona arată senzaţional, iar aerul este nemaipomenit. Oamenii de aici merită să aibă un centru medical la standarde occidentale”, a declarat Ilie Năstase, care a fost însoţit, la Buşteni, şi de prietena sa, frumoasa Brigitte Sfăt.

Unitatea îi va purta numele

În cazul în care Năstase va reuşi să-şi convingă prietenii să investească în construirea unei unitåţi medicale în Buşteni, aceasta ar putea purta chiar numele fostului mare tenismen. “Ar fi frumos să avem un spital nou în Buşteni, care să se numească «Ilie Năstase»”, a declarat Emanoil Savin, primarul staţiunii montane.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…