Reţeaua de iluminat public stradal din oraşul Azuga va fi modernizată. Administraţia locală va derula lucrările de modernizare şi eficientizare a reţelei.

InfoTravelRomania
InfoTravelRomania

Este vorba despre un proiect prin care se schimbă lămpile vechi, mari consumatoare de energie, cu lămpi noi, de tip led. Acestea au o durată de viaţă foarte mare (ceea ce înseamnă că se reduc foarte mult cheltuielile cu înlocuirea celor defecte) şi, în plus, au un consum foarte redus de energie electrică (lucru care va duce la economisirea unor sume importante de bani la bugetul local).

Contractul a fost deja semnat, lămpile au fost achiziţionate, iar firma care se va ocupa de montarea lor se pregătea, la momentul documentării noastre, de începerea lucrărilor. Concret, vor fi montate un număr de 181 de lămpi moderne, cu leduri.

Dintre acestea, 50, cu o putere mai mare, vor fi montate pe DN1 (deoarece drumul este foarte intens circulat iar asigurarea unui iluminat de calitate va duce la reducerea pericolului de producere a unor accidente), iar restul vor fi montate pe străzile cel mai intens circulate ale oraşului Azuga (Independenţei, Valea Azugii, Ritivoiu).

De asemenea, vor fi montaţi şi nouă stâlpi metalici, noi, în zonele unde, în urma unei analize, s-a constatat că e nevoie de suplimentarea lor, pentru a se ilumina mai bine interesecţiile şi zonele respective.
În ceea ce privelte lămpile vechi, care vor fi demontate, acestea vor fi recondiţionate şi montate în toate zonele din oraşul Azuga unde este necesară suplimentarea numărului lor.

SURSA: http://gazetaph.ro
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Azuga

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Soferii model fac toate aceste lucruri! Fa-le si tu!

Nu este deloc greu sa fii un sofer model in trafic, sa conduci prudent si sa ai grija de a…