Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni In acest week-end a avut loc, la Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni, cea de a II-a ediţie a Turneului Naţional de şah rapid „Cupa Aurel Zamora”

In acest week-end a avut loc, la Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni, cea de a II-a ediţie a Turneului Naţional de şah rapid „Cupa Aurel Zamora”

3 min read
0
0
304

Vineri, sâmbătă şi duminică a avut loc, la Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni, cea de a II-a ediţie a Turneului Naţional de şah rapid „Cupa Aurel Zamora”, turneu care a reunit 130 de şahişti din ţară, de la începători la maeştri, legitimaţi sau nu, cu vârste de la 5 la 80 de ani.

DSCN4129

După opinia organizatorilor dar şi a multora din participanţi Cupa Aurel Zamora este cel mai reprezentativ dintre  turneele similare organizate în ţară, iar ediţia aceasta a fost mai reuşită ca cea de anul trecut.

Sâmbătă, 30 iulie 2016, la ora 18.00, Cătălin Răducanu şi Fabiola Ioniţă revin, cu un nou recital de pian la două şi la patru mâini, în cadrul Stagiunii Muzicale de la Buşteni. După concertul reuşit din 02 iulie, talentaţii pianişti, proaspeţi absolvenţi ai Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti, ne propun un frumos program cu următoarele lucrări:  J.S. Bach: Preludiu si Fuga sol diez minor WTC II; L. van Beethoven: Sonata op 57 nr. 23 “Appassionata” in fa minor; J. Brahms: 6 Kavierstucke op 118; C. Silvestri 6 dansuri romanesti (4 maini).

Untitled

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Povestea unui tânăr adevărat, pe două continete / Schiță / Narator MELANIA RUSU CARAGIOIU

Prolog: O poveste, care pare,  cum sunt toate poveștile, dar care se înscrie în.economia d…