Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Azuga In acest week-end a fost Surmont Mountain Bike Challenge 2012 la Azuga

In acest week-end a fost Surmont Mountain Bike Challenge 2012 la Azuga

3 min read
0
0
417

Surmont Club a organizat și anul acesta pe 7 și 8 iulie la Azuga a treia ediție a Surmont MTB Challenge, un concurs de anduranță desfășurat în idilica vale Azuga, străjuită de peisajul neprețuit al munților Baiului și al Bucegilor. Potecile întinse și line se împletesc cu cele abrupte și tehnice, umbra bradului trainic veghează cele mai rapide trasee, iar căprioara și veverița sunt spectatori legitimi ai unui eveniment pentru iubitorii de natură și de biciclete.

La al treilea an de desfășurare, Surmont MTB Challenge a fost un concurs dedicat tuturor mountainbikerilor, de la amatori entuziaști până la competitori căliți și experimentați.

Pentru ziua concursului de duminică 8 iulie a fost alese din nou trei trasee de dificultate diferită și mai multe categorii de concurs, astfel încât fiecare să se poată simți în largul sau pe parcursul acestei confruntări. De asemenea, au fost pregătite și diverse premii speciale, precum “King Of The Hill”, trofeul pentru cel mai bun cățărător, și “Speed Master”, distincția pentru cel mai aprig coborâtor.

Sâmbătă 7 iulie riderii și publicul au luat parte la “Trek Fest 2012”, adică workshop-uri tematice și sesiuni de teste oferite de Trek, iar seara au fost invitați la un foc de tabara și la o călătorie în trecut cu proiecții de filme din arhiva de evenimente Surmont, cel mai longeviv club de mountainbike din România. De la prieteni pentru prieteni!

Surmont Mountainbike Challenge 2012 este un eveniment organizat în parteneriat cu Primăria Orașului Azuga, susținut de Surmont Sport, reprezentantul Trek Bicycle Corporation în România și este sinonim cu 18 ani de la primul eveniment de mountainbiking organizat de Surmont Club în 1994, la Sibiu.

Vă asteptăm cu drag oricand la Azuga, în inima naturii, acolo unde mountainbiking-ul este ACASĂ!

SURSA: http://www.maraton.surmont.ro/

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Azuga

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…