Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Desi a inceput sezonul tarifele practicate pe Valea Prahovei au ramas neschimbate

Desi a inceput sezonul tarifele practicate pe Valea Prahovei au ramas neschimbate

3 min read
0
0
139

În ciuda faptului ca preturile pe litoral au crescut cu aproximativ 20% odata cu sosirea sezonului estival, in statiunile de pe Valea Prahovei acestea au ramas neschimbate, ba chiar au inregistrat usoare scaderi. Turistii au sosit déjà pentru a-si petrece concediile la Sinaia, Busteni sau Azuga si au fost surprinsi de posibilitatile multiple de distractie dar si de preturile mici atat pentru cazare cat si pentru diverse servicii.

Administratorii pensiunilor fac tot posibilul pentru a face pe plac turistilor. Multe dintre unitatile de cazare sunt pregatite cu spatii de joaca pentru copii, terenuri de sport sau masini de teren, ATV-uri si biciclete astfel incat turistii sa poata profita din plin de timpul petrecut la munte. Desi oferta este foarte bogata iar serviciile au crescut foarte mult din punct de vedere calitativ, preturile sunt destul de mici.

In functie de statiune, insa, de numarul de stele dar si de pretentiile turistului, oferta este foarte variata. Cele mai mari preturi sunt la Sinaia, unde intr-un hotel de 5 stele o noapte de cazare porneste de la 280 de lei intr-o camera dubla si poate ajunge chiar si la 880 de lei intr-un apartament cu zona spa. Hotelurile de 4 stele sunt ceva mai accesibile, un sejur de 2 zile ce include cazare si masa costand in jur de 200 de lei. In statiunea Busteni, la un hotel de 4 stele, o camera dubla, cu mic dejun inclus si acces liber la terenurile de tenis sau fotbal costa 320 de lei iar un apartament maxim 500 de lei pentru 2 zile. Copiii de pana la 6 ani au gratuitate iar cei cu varsta intre 7 si 12 ani platesc jumatate dintr-un loc. Cele mai ieftine raman totusi pensiunile turistice unde pretul cazarii intr-o camera dubla pentru o noapte a scazut chiar si pana la 50 de lei.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Valea Prahovei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Află AICI ce obiectiv turistic din Valea Prahovei te caracterizează în funcție de tipul de personalitate pe care o ai!

Ești tentat să faci o excursie scurtă, chiar și de o zi, pentru a te relaxa și a te bucura…